Alıntı:
Erhan Tiryakioğlu Çocuk hayal dünyasında yaşıyor galiba neyse arkadaşlar farklı hdd ile deneyeceğim :) Teşekkürler gelişmeleri bildireceğim :)
@ Liberty City
Bu memlekette herşey adaletin ışığında aydınlatılır. Donanımsal olarak alt edebilirim seni ;) fazla uzatmaya gerek yok ;)
seninle bir işim olmaz ben arkadaşları uyardım seninle zamanında konuşanda kabahat melih çalışkan çok haklı gerçekten
sen beni alt edemesssin çünkü burada suç teşkil edecek bir durum yok
olsaydı gider mahkemeye verir alt ederdin
adaleti ben senden iyi biliyorum sen ogün ettiğin hakaretleri unuttun sanırım
sadece savcı avukat hakim vb. tanıdıkların olduğu için böyle konuşabiliyorsun
sen git tunç ile hack işlerine bulaş adalet alır o zaman senin boy ölçünü
sen bana şu anda hiçbirşey yapamassın ben burada ne hakaret ediyorum nede bir bilişim suçu işliyorum ben o işleri bırakalı 1 yılı geçti artık beyaz şapkalıyım kimseye zararım yok
sen burda bana istediğin hakareti yaparsın istersen söversin anamı falan ama ben şuna bakarım
bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye senin gibi en ufak şeyde gidip karakola sığınmam
şu anda tüm şifrelerimi hesaplarımı alsanda yenilerini açmam 20 dk mı alır
ne olacak sonuçta evimimi elimden alcaklar msn facebook vb. hesaplar çalındı diye zaten hepsi bedava birkaç günde herkesi yeniden eklerim zaten msn facebook dışında faal olarak kullandığım bir hesap yok
msn adresim imzamda hadi hackle veya hacklettir birine zaten sonuç belli hacklenemeyecek
en baba hackere ver hacklesin sonuç yine belli hackleyemeyecek
dünyaca ünlü hackerler dışında kimse hackleyemez hotmail i
microsoft hotmail e öyle canı sıkılan veritabanına giremez