mrb önceki işletim sistemi windows vista home basic ti. windows 7 kurdum keyle beraber kurdukdan sonra tüm programları hallettim bilgisayar mavi ekran veriyo ardından reset atıyo yeniden başlıyo yalnız bu olay sık sık olmuyo vistada böyle yapmıyo acaba nedeni nedir?(tahminim 1 tb hdd den oluyor)
sistem özelliklerim
atı 4350 ekran kartı
4 gb ram
g31-m7 anakart
1 tb samsun hdd
500 gb samsunng hdd
250 gb samsung hdd
işlemci intel core
1)-vista işletim sisteminde internette video izlediğim zaman izlediğim video otomatikman internet explorerin temp klasörüne iniyo ama windows 7 de bu özellik yok galiba varsa nerden bulurum bu videoyu?
2)-windows 7 de medi player hiç hoşuma gitmedi bu normal medi player yapabilimiyiz acaba ?
windows 7 mavi ekran ve reset
Mavi ekran çıkmasının birçok nedeni olabilir.Isınmadan olabilir,Ramden olablir ama vistada yok diyorsan driverları bi kontrol et.Özellikle ekran kartı driveri çok sorun çıkarıyo.
1.soruna gelince ; ie win7 de de temp e iniyo Araçlar\internet seçenekleri\genel\gözatma geçmişi ayarlar\dosyaları görüntüle.
2.soruna gelince ; Wmp 11 den bahsediyorsun sanırım bildiğim kadarıyla böyle birşey yok.Çünkü Win7 Wmp 12 kullanıyor.Aimp diye bi program var bende onu kullanıyorum çok hızlı açılıyor az da yer kaplıyor.Onu dene
1)__ 1 tb hdd yi taktıktan sonra reset atmaya başladı ama neden reset atıyo vistada atmıyo
2)__internetten video izlediğim zaman temp klasörüne inmiyo özzelikkle baktım
3)__hayır wnp 11 den bahsetmiyorum windows 7 nin media playerinden bahsediyorum