Windows 7 Media Center'da TV İzlemek?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ya arkadaşlar yokmu hala bir çözüm nasıl izleyeceğiz bir update filan bir yol bulan varmı???? Microsofttanda bişey bulamadım anca İnternet Tv var diyorlar sözde Ntv de diyor yayınımız var fakat gelelim media center da yok....... :S<
Aynı dertten ben de müzdaribim. İnternet TV izliyecez diye hem de en orjinalinden gittik Windows 7 ye geçtik ama ne hikmetse internet TV yok. Öle bi sekme yok Media centerda. Tanıtımlarının hepsini izledim. İnternet TV için bi TV kartı da gerekmiyor. Onların kullandığı farklı 7 bizimkisi farklı 7 mi anlamıyorum... Çözüm bulan olursa paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar ben bizzat tanıtıma katıldım ve ek özelliklerden adam girdi ve cnbce de gossip girl izledik buna şahid oldum ve kendi laptobumda bulamadım.Ama böyle birşey var ben şahidim.
Windows 7 ye okadar para saydık ve internet tv yok... hepimiz ölücez!! hayıııııııırr!
:D
İnternet TV özelliği sadece amerikada veriliyormuş birde bazı avrupa ülkelerinde. aşağıdaki lintke bunu değiştirmenin yolunu anlatmışlar sanırsam... ingilizcesine güvenen baksın sonucu bizede anlatsın. :D
Sitede son yorumu yapan artık çalışmıyor demiş. Eskiden çalışıyormuş. Bu yöntem windows 7'nin 7100'lü sürümlerinde kullanılmaya başlanmış. Ama artık çalışmıyormuş. Microsoft engellemiş olabilir ya da o yorumu yapanda bir sorun oluştu sadece. Şu an evde internet olmadığı için denemedim. Zaten büyük ihtimalle servisin resmi olarak Türkiye'ye gelmesini beklerim büyük ihtimal.
Msn türkiye'de bunla ilgili bir yazı okumuştum ve orada ayrı bir donanıma ihtiyaç duymadan tv keyfi yazıyordu, böyle birşey mümkün olamaz heralde. Ben izleyemiyorum da =)
Recep baltaş daha önceki mesajlarınızdada gördüm sürekli yakında gelecek diyorsunuz bu bilgiyi nerden alıyorsunuz sakın yanlış anlamayın sadece soruyorum yani elinizde bir bilgi varsa daha açık şekilde paylaşırsanız kafamız rahat edecek.. Hayır bir microsoft yetkilisi çıksa deseki evet bu özellik var ama yakında gelecek yada bir güncelleme yayımlanacak anlayacağım fakat kimse ilgilenmiyor sadec var evet diyorlar o kadar...
İnternet TV'yi merakla bekleyenlerdenim ben de. 4 Mbit ve üzeri bağlantılarda sunduğu rahatlık paha biçilmez derecede.
Türkiye'deki kanallar olmasa da ABD'deki İnternet TV yayınlarını almak isterseniz bölgesel ayarlarınızı ABD'ye getirip şu adresteki bağlantıya tıklayın:
http://www.microsoft.com/windows/windows-media-center/
Sağ üst tarafta Internet TV başlığına tıklayın. Sonrasında çıkan pencereleri onaylayın; Media Center'a Internet TV içeriği yüklenmeye başlayacaktır. Yükleme sonunda karşılacağınız devasa içerik sizi hayrete düşürecektir. Media Center'ın şık arabirimiyle bunların arasında gezmek ise ayrı bir zevk.
Aslında bunu detaylı olarak bir konu başlığında anlatsam iyi olacak :) Birkaç püf nokta ile Heroes, Medium, How I Met Your Mother vs. gibi dizileri de izleyebilirsiniz ;)
Edit:
Konu başlığından vazgeçtim; zira sistem dilinin de İngilizce olması gerekiyor. Bu haliyle pek fazla kişinin işine yarayacağını sanmıyorum.
herkese selamlar , az evvel farkettim , media center da download yapınca eklentiler bölümünün yanına keşfet isimli bir button geliyor onun içinde de Digiturk buttonu var toplam 8 adet içerik bulunmakta 7 tanesi film ,bir tane de BJK-FB Fortis kupa maçı..
Bu ne saçmalık fragmanlar var tv yok.Adamlar normal film koymuş fragmanı da var.Tehlif hakkı olmadan nasıl internette yayımlarlar onu kavramadım.
Arkadaşlar bu filmler yakında paralı olucak herhalde şimdiden bol bol izleyin.Yakında internetten satın alıp filim izlicez.
İnternet TV'yi merakla bekleyenlerdenim ben de. 4 Mbit ve üzeri bağlantılarda sunduğu rahatlık paha biçilmez derecede.Türkiye'deki kanallar olmasa da ABD'deki İnternet TV yayınlarını almak isterseniz bölgesel ayarlarınızı ABD'ye getirip şu adresteki bağlantıya tıklayın:
http://www.microsoft.com/windows/windows-media-center/
Sağ üst tarafta Internet TV başlığına tıklayın. Sonrasında çıkan pencereleri onaylayın; Media Center'a Internet TV içeriği yüklenmeye başlayacaktır. Yükleme sonunda karşılacağınız devasa içerik sizi hayrete düşürecektir. Media Center'ın şık arabirimiyle bunların arasında gezmek ise ayrı bir zevk.
Aslında bunu detaylı olarak bir konu başlığında anlatsam iyi olacak :) Birkaç püf nokta ile Heroes, Medium, How I Met Your Mother vs. gibi dizileri de izleyebilirsiniz ;)
Edit:
Konu başlığından vazgeçtim; zira sistem dilinin de İngilizce olması gerekiyor. Bu haliyle pek fazla kişinin işine yarayacağını sanmıyorum.
wu üzerinden eng dilide indirdim ama gerk yok herhalde dediklerinizi uyguladım yeni bir konuda detaylı anlatın bence , bende 1lik hat var ilk yükleme anında bir gezip hava alıp geliyorum yüklenmiş oluyor ondan sonra donmadan izliye biliyorum.
konum abd biçimler de ingilizce amerikan ayarladımmı yetiyor hepsini denemedim ama birkaç şey denedim çalışıyor.
Son Düzenleme: Tx3 ~ 06 Kasım 2009 03:18
http://www.haktanisilak.com/post ... et-TV-Kurulumu.aspx
arkadaşlar burdaki linteki programla ntv kanalları,alem fm ve dijiturk izleniyormuş galiba.ben sadece ntv kanallarına baktım çoğu çalıştı.link reklama giriyorsa kusura bakmayın,isterse silinebilir.
http://www.haktanisilak.com/post ... et-TV-Kurulumu.aspxarkadaşlar burdaki linteki programla ntv kanalları,alem fm ve dijiturk izleniyormuş galiba.ben sadece ntv kanallarına baktım hepsi çalıştı.kesintisiz olarak izleyebiliyorum 1 mb bağlantıyla.
eğer verdiğim link reklama giriyorsa kusura bakmayın,isterse silinebilir.
dijiturk zeten kendi geldi öbürlerinide kurdum iyi oldu 1lik hatla sorunsuz çalışıyor ntv ve power türk denedim sorun yok abd kanallarınıda üsteki gibi izlene biliyor iyi oldu teşekkürler.
Son Düzenleme: Tx3 ~ 06 Kasım 2009 03:55
Tam olarak ayar nedir TX3, bütün bu kanallari vs bir konuda toplarız sonra üst konu yaparız. ben de ABD kanallarını izlemek istiyorum. Alman kanalları da süper olurdu :)
wu üzerinden eng dilide indirdim ama gerk yok herhalde dediklerinizi uyguladım yeni bir konuda detaylı anlatın bence , bende 1lik hat var ilk yükleme anında bir gezip hava alıp geliyorum yüklenmiş oluyor ondan sonra donmadan izliye biliyorum.
konum abd biçimler de ingilizce amerikan ayarladımmı yetiyor hepsini denemedim ama birkaç şey denedim çalışıyor.