kullanmayanlar yorum yapmasın
gercek manada oyunlarda hangisi yüksek fps gösterir???
windows 7 mi xp mi hızlı????
şu anda ikisi de kurulu bence pek bir fark yok, zaten bir kaç fps olsa bile onu algılayamazsın, ama önerim Win7,
xp tarafına neredeyse hiç geçmyorum bile zaten final rtm çıktı onu kurabilirsin ama Türkçe dil desteği şimdilik yok
evet entegreli dis desteği olduğundada diğer microsoft programları yabancı dil oluyor. hız olarak tabikide win7 . ama en son sürümü çıkmadan önce arkadaşlar arasında bi muhabbet vardı. win7 ekran kartında ve dx9 da hata veriyor diye. eğer rtm çıktıysa ve bu kullanıcılara dağıtılmadan önceki son sürümse bi dene ama o hata sendede olabilir. kolay gelsin.
ahmet abi win 7 daha hızlı diyolardıda o yüzden sordum
benim icin aero güvenlik önemli değil..
virüs girerse format atarım daha kolay is mi var:D:D:D(vista home premium home basic starter xp home xp pro ultimate mevcuttur:D)
yani xp den win 7 ye gecsem performans artmaz diyosun
araya atlamış gibi olmuyumda performans tabikide artar . win7 zaten vistanın performans eksikliğinden dolayı ortaya çıkan bişi gorsellik açısından pekte bi fark yok .
hız olarak xp ile aynı sayılır vista dan ise belirgin bir şekilde daha iyi, şimdi win7 final rtm den yazıyorum herhangi bir sorun yok directx hatası da
bence geç win7 ye:)
hız derken işletim sistemindeki directx aynı performasta olur senin sistemine bağlı hız faktörü
aynı sisteme bir xp bir win 7 yüklense...aynı oyunda hangisi daha iyi oynatır yüksek fps de
asıl soru bu arkadasım
bence sistem önemli sistem kötüyse windows 7 çok etkili olmuyor xp de daha kolay oyun oynayabilirsin ama win 7 daha iyi.
aynı sisteme bir xp bir win 7 yüklense...aynı oyunda hangisi daha iyi oynatır yüksek fps deben bunu denedim arkadaşım sistemimde hem XP hemde WIN 7 RTM yüklü, aynı oyun aynı ayarlarda sonucu şöyle:
asıl soru bu arkadası
Oyun: Call Of Duty 2 / Online Multiplayer
WIN XP = 500 FPS sabit alıyorum, patlama sahnelerinde en fazla 450 ye düşüyor ama tekrar 500 e sabitleniyor, yani stabil diyebiliiz pek oynama yok.Görüntü DX 9 ve gayet iyi, Ses mükemmel (X-FI) oynanabilirlik akıcı.WIN 7 RTM 64 BIT = 500 FPS alıyorum ama stabil değil, ama bunda da pek oynama yapmıyor, nadirende olsa 400 -500 arası sürekli oynuyor. Görüntü DX9 ve çok iyi, Ses Gayet iyi,oynanabilirlik çok akıcı.
Ama genel kullanım olsun açılış-kapanış olsun veya tepkime süresi gibi.. olaylarda WIN 7 çok hızlı XP den.
Sorunuza şu an gözüm kapalı olarak cevap veriyoruuuuum,TABİİ Kİ WİN.7.
Yha zaten Windows XP kurulumdan sonra yavaş yavaş hantallaşmaya başlıyor e dolayısıyla bu yavaşlama oyunlarda da kendine bayaa gösteriyor.
ama bu durum windows 7'de olanaksız gibi birşey bana göre...
Vista < Win7 = Win XP BETA sürümüne bakarak bunu diyebilirim. Anca ekimde sıralamaya girebilir..
şimdi öncelikle şunları söleyim , burada verdiğim linklere dikkat etmenizi istiyorum..burada vericeğim linkler kesinlikle doğrudur..aksi bir durumuda düşünülünemez..
öncelikle siz vistayı kurmak istemiyorsun zaten ..
vista kurmak isteseydiniz ki size bu linki verirdim..
https://www.chip.com.tr/konu/Windows-7-performans-testi_10126.html
bu linkte güzel bir cümle var..onu da yazayım buraya..
Netice: Yedi hayret verici derecede hızlı (vistaya göre..)
geldik xp ye sorunuza :
arkadaşımız da xp ve windows 7 yi test etmiş ..
burada da xp yerine windows 7 kurmak daha akılcı gösteriyor.., performansının daha iyi olduğunu gösteriyor..
https://www.chip.com.tr/forum/xp-sp3-professional-win7-x64-rtm-ultimate-fight_t122993.html
windows 7 32 bit kuracaksanız , işlemciniz destekliyorsa da windows 7 64 bit kurun
https://www.chip.com.tr/forum/win7-32-ve-64bit-performance-testi-bi-bakin_t122743.html
herşey hazır sizi bekliyor...kendinize bir iyilik yapın da şu windows 7 kurun da : )xp tarihi eser oldu
vista desen namıdeğer ram canavarı ,ramleri yiyip bitiriyordu , bu sefer onu windows 7 yedi : )Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 21 Ağustos 2009 02:49
ben win 7 kullanıyom. yüklenmesi hızlı ama hoş geldiniz yazısında biraz bekliyo. Ultımead olması ayrı bi avantaj. ayrıca vista ultımead dan da daha ucuz. http://www.microsoft.com/turkiye/haberler/win7.mspx
xp güzel ama tip yok 7 hem güzel hem hızlı
Kullanmayanlar nereden yorum yapacak ki zaten? Ben ikisini de kullandım. Windows 7 belirgin derecede hızlı arkadaş.
Ben pentium 4 lü PC'me Windows XP kurunca hantallaşıyor ama Windows 7'de öyle olmuyor.Bende biraz Windows 7 yanlısıyım.
arkadaşlar bir sorum olucaktı benim bilgisayarım ekran kartı: NVIDIA GeForce 9600 - Bellek boyutu 1025 MB GT bilgisayarımı windows xp sp3 mü daha iyi çalıştırır yoksa windows 7 mi daha iyi çalıştırır 8 gb oyun yüklemiştim ara ara kasıyor rahatsız oluyorum şu anda xp deyim win 7 yaparsam daha hızlı olurmu bilgisayarımı daha hızlı çalıştırırmı yorumlarınızı bekliyorum
ben win 7 kullanıcısıyım çok kötü xpye geçeceğim ama geçemiyorum:) çok kötü lag oluyo