Öncelikle merhaba arkadaşlar
Benım sistemim :
- İntel dual core E5200 2.50 ghz işlemci
- 1 gb ddr2 ram
- Asus P5KPL-CM anakart
- Ekran kartım onboard :S256 mb :s
Sizce Windows 7 mi Xp mi kullanmalıyım ?
Windows 7 kursan sorunsuz çalıştırırsın. Daha kötü sistemle uzun süre sorunsuz kullandım ben.
XP efsanedir iyidir güzeldir ama bence Windows 7 kur.
w7 bu aralar iyi tuttum ben. w7 kur bencede
Xp de çok fazla mavi ekran hatası geliyor windows 7 kullanırken hiç almadım daha ama windows 7 de biraz kasmalar oluyo xp de bu tür kasmalar olmuyo fakat çok hata veriyo ve uzun süre kullanıncada yavaşlıyo Benım gönlüm windows 7 istiyo oyunlar xp :D arada kaldık :D
Performans ve temizlik istiyoran XP
Gelişmiş özellikler ve sorunsuz istiyorsan W7
İkisini birden istiyorsan W8
bunu soracak biriysen windows 3.1
bence esas soru windows 98 mi windows 8 mi soruna cevap olarak sana cevabım tabiki xp her açıdan daha güvenli her açıdan daha görsel her açıdan 90-60-90
xp iyide bide uzun süreli kullanımda yavaşlamasa keşWindows dosya sistemindeki hatadan dolayı kullandıkça yavaşlar yakında bu sorunu çözecekler ( belki... ) yeni dosya sistemine geçecek... 3 ayda 1 defrag yaparsan yavaşlamayı azaltırsın ancak haftada 2 kere yaparsan kurtulursun... ccleaner + defraggler kullan gerisine karışma...
bana kalırsan xpden daha iyi randıman alırsın işlemci fena değil ama ram ve ekran kartın win7 çalıştırsa bile oyunlarda ve grafiklerde sorun yaşarsın
benim evdeki pc de de 1gb ram vardı win7 kurdum ram az geldiğinden hdd ye yüklendi 1-2 ayda bozuldu hdd yaz-sil yapmaktan o yüzden önerim xp kur
bence esas soru windows 98 mi windows 8 mi soruna cevap olarak sana cevabım tabiki xp her açıdan daha güvenli her açıdan daha görsel her açıdan 90-60-Xp'mi güvenli ?
Yazılımdan anlayan programa ekleme yapmış şuan nette arasan orjinal xp zor bulursun bulsan ne olacakki
sonuçta odun gibi program...
Günümüzde güvenliği 0 olan program varsa oda xp dir..
MS desteği bitirdi saylır
Yakında yazılımcılar programcılar vs onlarda desteği bitirir zaten şuan oyunların çok az bir kısmı xp uyumlu değil..
Şurdan bi imam bulun cenaze namazı kılalım artık
Yıl 2012 olmuş hatırlatırım
Arkadaşım sisteme 1 gb daha ram ekle win 7 kur
Yok masraf yapmam diyorsan linux sürümlerinden birini kur ubuntu vs...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221390) ~ 09 Mayıs 2012 17:03
benim evdeki pc de de 1gb ram vardı win7 kurdum ram az geldiğinden hdd ye yüklendi 1-2 ayda bozuldu hdd yaz-sil yapmaktan o yüzden önerim xpo hdd'ki aldığın yere iade etmeliydin ( yada adamın kafasına atar gibi... ) vermeliydin... o tamamen diskteki hatadan kaynaklı... normalde hdd çalışmaktan gitmez...