Merhaba Arkadaşlar, windows 7 di nedir ? nasıldır ? kaç paradır ? ilk defa duyuyorum nedir bu windows 7
Windows 7 nedir yahu ?
- 1
- 2
My Digital Life diye arattır google da orada torrenti var...
FatturMy Digital Life diye arattır google da orada torrenti var...İlgine tşk ederim ama torrent dosyası silinmiş...
www.mininova.com ve www.isohunt.com sitelerinde istemediğin kadar güncel ve hızlı torrentler mevcut.
zatzotWindows 7 neyin 7si?Wista,xp gibi birşey mi yoksa onların devamı mı?Evet onlar gibi birşey.Ayrıca wista değil Vista...Zaten hepsi aynı ailenin çocuğu.Hepsi windows.En eski olanı sizin bildiğinizi tahmin ettiğim XP ondan Sonra Vista. 7 ise daha beta aşamasında.Yani en yenisi windows 7.Ama daha beta aşamasında.Kararlı sürüm değil!!!
devam falan değil, yeni bir işletim sistemi. görsel açıdan vista'ya benziyor ama daha iyi bir yapıda.
Kısacası windows ailesi'nin yeni üyesi =)
_Neo_XP'den Vista'yı Windows 7'ye bi köprü gibi düşün!:)Bu nedemek?
ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar , Benim anladığım kadarıyla şuanda ücretsiz ama yakın zamanda lisansla satılabilir bumudur ?
Arkadaşlar aslında ,windowsta orjinal bi cd den çalışan işletim sistemi yapsa çok süper olmazmı mesela asp programlamak için xp ye program yüklemek gerekiyor ama ben vistada kullanmak istiyorum , aynı linux,pardus gibi cd dewn çalışan işletim sistemi ne güzel olur bide fiyatta indirim yapsalar örn: xp yi cdye uyarlasalar çok satar diye düşünüyorum ?
FatturBu nedemek?Bu şu demektir.Vista XP'den sonra yeni bir işletim sistemi olarak görülsede aslında Win 7 geçerken bir aracı gibi olmuştur.Uzun soluklu değildir.Vistada görülen eksiklikler tamamlanıp Win7 olarak uzun soluklu olucak bir işletim sistemi ortaya çıkacaktır.
Win7 den memnun kalan varmı arkadaşlar bende ona göre indiricem ?
KromosommeWin7 den memnun kalan varmı arkadaşlar bende ona göre indiricem ?ben memnunum ama beta olması dolayısıyla birkaç eksiği var bunlar forumda konuşuldu zaten,daha iyi karar verebilmek için Windows 7 forumuna bakabilirsin
FatturEvet onlar gibi birşey.Ayrıca wista değil Vista...En eskisi XP değil MS-DOS tur veya Windows 1.0'dır.Yanlış bilgi vermeyelimZaten hepsi aynı ailenin çocuğu.Hepsi windows.En eski olanı sizin bildiğinizi tahmin ettiğim XP ondan Sonra Vista. 7 ise daha beta aşamasında.Yani en yenisi windows 7.Ama daha beta aşamasında.Kararlı sürüm değil!!!
- 1
- 2