Arkadaşlar HP CQ50 115 tr modeli bir notebookum var. İlk olarak notebooka kurdum win 7 64 bit versiyorunu. Gerçekten 1 tanesi hariç tüm bileşenlerin driverları kurulmuştu. İnternete bağlanarak sonuncuyuda kurdu.
Ancak görüntü de takılmalar, touchpad de yaşadığım sorunlar ve fonksiyon tuşlarının çalışmamasıyla birlikte HP'nin sitesinden 64 bit driver bularak yükledim.Aynı sorunları masaüstü bilgisayarım içinde yaşadım sayılır. Samsung 960 bg model lcd ekranımın driverını yanlış kurdu. Logitech klavye mouse u düz klavye mouse olarak gördü. TV kartımın ise driverları yok. Zaten o kadar da olur diye düşünüyorum ama, kontrol için baktığım parçaların bir çoğunun eksik driver lı olması beni rahatsız etti. Dikkatli davranalım bu driver konusunda.
Ben Piranha skyrunner skype telefon adaptörü kullanıyorum. 64 bit için piranha skyrunner 600 sürücülerini ve skyvision(yani twinhan) pcı tv kartınında sürücülerini kendi sitesi dahil bulamadım. Nereden ulaşabileceğimi bilen varsa sevinirim.
Ayrıca çift monitör kullanıyorum. Kurulum sırasında defalarca kurulumu tamamlamadan mavi ekran hatası verdi. monitörün 2 numaralı olanını çıkarıp kurulumu tamamlayabildim. Nvidia 6150 onboard ekran kartı olanlarda böyle sorunlar olmuş. Dikkatinize...