Arkadaşlar bu konu eğer başka bi yerde daha açıldıysa şimdiden özür diliyorum.
şimdi windows 7 dilden dile yayılmaya başladı,ama acaba bu windows 7'nin oyunlardaki performansı nasıl acaba?[*<]
Windows 7'nin Oyunlardaki performansı nasıl acaba?
ben xp vista pardüs linux wın 7 kullandım xp ve vıstada pes 2009 denedım en ıyı performans ve goruntu kalıtesı wın 7 de pes 2009 eskı tsunamı vardı bılenler adamlar tazı gıbı kosardı ona dondu oyun acayıp hızlandı goruntu cok farkedıo ama 64 bıtte 32 bıtte denemedım
yha bence 64 bit ile 32 bit aynı performansı gösterir oyunlarda.
bılmıyorum ama wın 7 herturlu dıger wındowslardan daha ıyı performans verıyor
win 7 ama bazi oyunlari calıştırmıyor uyumluluk sorunu yasiyor
Valla 4 gb ram Nvidia Yada Ati güzel bir ekaran kartı Güzel 2 çekirdekli işlemci ile tabiki Windows 7 nin gürüntüsü harika Kaldiki bende p4 ht tarihi eser ekran kartı 6800xt 1gb ram var onda bile açık farkla windows 7 görüntü kalitesinde lider ama Fps hız biraz düşük birde oyun yükleme süresi (loading...) çok uzun sürüyor.
Fear 2 yi evinde xp ye yükle daha sonra windows 7 kur fear 2 tekrar kur ozaman dene.Painkiller (1 yada Overdose) de olur.Nfs de Sorun yok.Fifadada Crysis WARHEAD ve crysis de uzuma var fps kaybı var.Play Turning Point - Fall of Liberty Kasıyor fps kaybı.Halo normal görüntüde hepsinde windows 7 lider ve olmayan şeyler çıkıyor ve değişik bir ekran kartında oyun oynama hissi veriyor ilginç.
aynen ben vistada crysis oyununu çalıştırınca ara ara kasmalar yaşanıyordu,ama win.7'ye geçtim onda crysis'i yükledim inanamadım şaşırtıcı derecede güzel ve zevkle oynadım.
teşekkürler windows 7
sedat3705win 7 ama bazi oyunlari calıştırmıyor uyumluluk sorunuaynen windows 7 de uyumluluk sorunları yaşanabiliyor.
ama yeni çıkan oyunlarda uyumluluk sorunu çıkaracağını pek sanmıyorum.
nVidia'nın 185.85 numaralı driver'ından sonra inanılmaz bir performans almaya başladım oyunlardan. Yeni karrt almayı düşünüyordum ama şimdilik devam:)
peki acaba ati'nin hangi driver'ı ile oyunlardan güzel bir performans alınabilir.
ben görmediğim hızı onda gördüm :D
win7 de nvidia 190.38 driverini kullanan var mı? bende kasılmalar başladı. özellikle guitar hero world tour da.
64 bit windows 7 rc 7100 kullanıyorum şu an sistemde nvidia nın son driveri yüklü windows 7 de yüklü olan oyunlar tomb raider underworld,street fighter 4,The godfather 2,silent hill homecoming sadece silent hill homecoming'te sorun yaşadım oyunu xp de gayet rahat bitirmiştim ama win 7 de yükleme süreleri uzun xp de 10 saniye süren bir yükleme windows 7 de 45 saniyeyi bulabiliyor ayrıca oyun içindede zaman zaman kasılmalar ve donmalar oluyor rc sürümü olmasında kaynaklanabilir nihai sürümde düzelir umarım diğer oyunlarda hiçbir problem yaşamadım.
xp ve vistadan daha hızlı oyun performansı kasıntı ekran kartın düşükse azcık olabilir ama gayet güzel
sabah akşam pes 2009 oynarım oyun en az %30 hızlandı ve görüntü şahane bu arada makine 64 bit