corpixx
kafadan sAlıyorsun. bilip bilmeden Atma.
Windows 7 'de çalışıyor. Bende Kurdum şuan hepsi iyi. Sizin hata bendede olmuştu. MAkinayı kapat tekrar aç. Sonra Hata Düzeliyor. Ben çok rahat kullanıyorumm. Kurar kurmaz. Kullanmaya başlamadan önce Pc'yi yeniden başlatmanız gerekiyor.
asıl sen sallama,bende kutulu yazılım var ve kutunun üzerindekini okuyup buraya yazdım.Senin ne yaptığın beni hiç ilgilendirmiyor.
ssbnn
Aynı sorun bende de var arkadaşlar, 90 günlük oem sürüm kurdum ilk kurduğum zaman sorunsuz çalışıyo ama yeniden başlatma yaptığım zaman hata veriyo, açılmıyo.Bi kaç kez denedim ama hep aynı sorun en sonunda kaldırdım artık başka program kurcam..
buna ne buyrulur?
işin yoksa uğraş dur.
müracaat,
Minimum Windows Vista işletim sistemi gereksinimlerini karşılamalıdır.
Platformlar: Windows® XP Home/XP Pro/VISTA
Sistem Gereksinimleri
Windows® XP ve Service Pack 2 Home Edition/Professional/Media Center Edition
Windows Vista® Home/Home Premium/Ultimate/Business
demek ki sallamuyormuşuz.
-----
Norton is ready for Windows 7
Thinking of upgrading to Windows 7? Whether you are purchasing a new computer or upgrading an existing one, your Norton security solution will continue to protect you as you live, work and play online.Microsoft Windows 7 compatibility update to be delivered online, and is subject to production release of the Windows 7 operating system within the service period. For more information, go to
www.norton.com/win7. See Microsoft for Windows 7 system requirements.
------
veya,
veya,