selam değerli chip forum ahalisi. öncelikle hepinizi sevgiyle selamlar soruma geçiyorum..
ben windows 7 professional x86 kullanıyorum. fakat bazı programları kurarken Nsıs error adı altında bi hata alıyorum resmini yükledim. Bi çözüm nerisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
Windows 7 NSIS Error HAtası
Bu ve sorun yaşadığın programları nasıl indiriyorsun? Bu sorun genellikle, eksik veya bozuk indirilen uygulamalarla oluyor.
Sistemi ayrıca güncel bir antivirüs programı ile tarat. NOD32, Norton, Kaspersky vs.
programları genelde kendi sitelerinden indiriyorum zaten kurarken hata veren programda winamp. antivirüsle taratırsam kesin düzelirmi??
programları genelde kendi sitelerinden indiriyorum zaten kurarken hata veren programda winamp. antivirüsle taratırsam kesin düzelirmi??
Sisteminde virüs olup/olmadığını öğrenmeliyiz. Kesin üzelecek diye birşey yok. Sorunun kaynağını öğrenmeye çalışıyorum. Ancak bu sorunun çıkma nedeni "eksik veya bozuk indirilen uygulamalarla oluyor" diyor nsis_error. Demek istediğim, herhangi bir indirme yöneticisi kullanıyor musun? Yoksa kullandığın tarayıcı aracılığıyla mı indiriyorsun? (Farklı kaydet gibi.)
aynen öyle virüs taramasıda yaptım enson sürüm esetle... ve programları browserin farklı kaydet desteğiyle indiriyorum...
ya arkadaşlar bende bu srunu yaşıyorum bende oyun indiriyorum ama kurulum dosyasına tıklayıp loading yazısı dolunca nsıs hatası veriyor ya lütfen yardım edin
ya arkadaşlar bende bu srunu yaşıyorum bende oyun indiriyorum ama kurulum dosyasına tıklayıp loading yazısı dolunca nsıs hatası veriyor ya lütfen yardım edin
konuyu başlatan kişigibi tarayıcı indirme yöneticisiylemi indirdin eğer öyle ise idm gibi programlarla indir.Antivirüs olarak dediği gibi virüsde bu olayı yapmakda Ayrıca windowsunuzu da güncellemeyi unutmayın çünkü update ile gelecek programların içinde çözümü sağlıyacak şeylerde var ve MSNetframeworkde içinde olduğundan hatalı yüklenmesine karşı tekrar yükleyin.