arkadaşlar herkeze iyi günler.
benim işletim sistemim vista starter dı arkadaşımdan aldığım windows 7 yi kurdum gerçi bu cdyle sınıfın yarısı kurdu kimilerinde kaçak yazılım hatası çıktı sadece bi arkadaşta bu hata çıkmadı oda anakart markasıyla alakalı olduğunu söyledi.ben gerçekdende vistadan çok sıkıldım 7 kurmak istiyorum bir daha kursam aynı hatayı alırmıyım yada orjinalleştirmek için ne yapmam lazım....
Windows 7 Orjinal Yapmak ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
orjinal alın yıllarca kullanın hem cracklere nasıl güvenebiliyorsunuz ki . İçinde key logger olmayacağı ne malum piyasada böyle bir çok kopya dolanıyor riske neden giresiniz.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
internete bulunur
ama sen yinede orjinal dvd al
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (176602) ~ 29 Kasım 2010 20:59
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
http://www.microsoft.com/turkiye/basinodasi/2009/pr0626001.mspx
al sana fiyatları
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Burada konu acana kadar zaten arama motorunda ufak arama yapsa zaten binlerce sitede var
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
dead man abartma sende ayni konuda 20 msg bu ne ya?
Adam yapmis kime ne oluyor sorununa care bu sitede bulamaz zaten Chip o tarz seylere musamaha zaten etmez ama senin abartin nedir ya?
Türkiyede Xp, Vista yada 7 lisanslarinin zaten 100 % 99 hepsi kacak sanki bilinmiyen bir sey ama yani senin bu tavrini cözmek imkansiz