Arkadaşlar yeni bir laptop aldım..Vista ile birlikte geldi bilgisayarım daha sonra formatlayıp windows 7 yükledim..fakat vistadayken 5.0 olan oyun grafikleri puanım en güncel sürücüyü yüklememe rağmen 2 ye düştü..herhangi bi fikri olan var mı?
Windows 7 Oyun Grafikleri Puanı
sadece sürücü güncellemesi yeterli olacaktır ve ayrıca win7 için her tip donanımda vistanın istediğinin yarısındanda daha aşşağı donanımbileşenleri yeterli olmaktadır. en basit need for speed shift' i bile hd4350 ekran kartı ile vistada çok zor açarken win7 ortamında ful detay ve high seviyede donma takılma olmadan açıp oynayabiliyorum.
Yanlış söylüyorsun. Vista yüklüyken dökülen bilgisayarım Windows 7 yükleyince uçmaya başladı.
o puanı windows7 nin perfromansına göre vermiyo ki sizin donanımızına puan veriyo win7 çıkana kadar çok fazla işlemci çıktı ekran kartı çıktı.vs.Ama 2 cidden çok az sürücüleri bi internetten güncelle olmadı biraz o.c yap performasn kötüyse yoksa oradaki sayının fazla bi anlamı yok
sadece sürücü güncellemesi yeterli olacaktır ve ayrıca win7 için her tip donanımda vistanın istediğinin yarısındanda daha aşşağı donanımbileşenleri yeterli olmaktadır. en basit need for speed shift' i bile hd4350 ekran kartı ile vistada çok zor açarken win7 ortamında ful detay ve high seviyede donma takılma olmadan açıp oynayabiliyorum.yok artık :)
Yanlış söylüyorsun. Vista yüklüyken dökülen bilgisayarım Windows 7 yükleyince uçmaya başladı.senin donanımına göre vista'yı yüklememen gerekirdi :S donanımları vistayı hızlı çalıştıramayacak olanlar vistayı yüklüyor sonra başka işletim sistemine geçince hızlandı diyor... Tabi hızlanır...
senin donanımına göre vista'yı yüklememen gerekirdi :S donanımları vistayı hızlı çalıştıramayacak olanlar vistayı yüklüyor sonra başka işletim sistemine geçince hızlandı diyor... Tabi hızlanır...iyide Windows 7 son cıka işletim sistemi halıyle daha fazla sıstem ıstemesı gerekmezmıi ?Yani Vista da çalışan bişeyin 7 de daha düşük çalışması gerek
Nası bi mantık yürütüyorsunuz