Arkadaşlar yeni bir laptop aldım..Vista ile birlikte geldi bilgisayarım daha sonra formatlayıp windows 7 yükledim..fakat vistadayken 5.0 olan oyun grafikleri puanım en güncel sürücüyü yüklememe rağmen 2 ye düştü..herhangi bi fikri olan var mı?
Windows 7 Oyun Grafikleri Puanı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
sadece sürücü güncellemesi yeterli olacaktır ve ayrıca win7 için her tip donanımda vistanın istediğinin yarısındanda daha aşşağı donanımbileşenleri yeterli olmaktadır. en basit need for speed shift' i bile hd4350 ekran kartı ile vistada çok zor açarken win7 ortamında ful detay ve high seviyede donma takılma olmadan açıp oynayabiliyorum.
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Yanlış söylüyorsun. Vista yüklüyken dökülen bilgisayarım Windows 7 yükleyince uçmaya başladı.
o puanı windows7 nin perfromansına göre vermiyo ki sizin donanımızına puan veriyo win7 çıkana kadar çok fazla işlemci çıktı ekran kartı çıktı.vs.Ama 2 cidden çok az sürücüleri bi internetten güncelle olmadı biraz o.c yap performasn kötüyse yoksa oradaki sayının fazla bi anlamı yok
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
yok artık :)sadece sürücü güncellemesi yeterli olacaktır ve ayrıca win7 için her tip donanımda vistanın istediğinin yarısındanda daha aşşağı donanımbileşenleri yeterli olmaktadır. en basit need for speed shift' i bile hd4350 ekran kartı ile vistada çok zor açarken win7 ortamında ful detay ve high seviyede donma takılma olmadan açıp oynayabiliyorum.
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
senin donanımına göre vista'yı yüklememen gerekirdi :S donanımları vistayı hızlı çalıştıramayacak olanlar vistayı yüklüyor sonra başka işletim sistemine geçince hızlandı diyor... Tabi hızlanır...