Arkdaşlar yeni bir acer laptop aldım özellikleri T6600 2.2ghz 4 gb ddr3 ram Nvidia geforce GT240M 1gb.. win7 home premium kullanıyorum yalnız oyunlarda sorunum var iki tane oyun yükledim CS ve Call Of duty 4 Cs de oyuna girince donup kalıyor. CO4D oynatıyor yalnız ikisinin sorunuda tama ekran olmuyor. Çözünürlük ayarları ful ama yanlarda büyük boşluklar var yan tarfaflar siyah ekran şeklinde. Ekran resmi eklicektim ama ekran resmi aldığımda tam ekran olarak çıkıyor :S Bana yardımcı olun lütfen sistemim nasıl tüm oyunların oynayabilirmiyim böyle devam ederse iade edecem Lapotopu.
windows 7 oyun sorunu.
- 1
- 2
Bunları denermisin?
Çok Teşekkür ederim tam ekran sorunum çözüldü. Bide CS de oyun başlangıcında donup kalıyor işlemi sonlandır yaparak çıkabiliyorum. Laptop özellikleri nasıl. Tüm oyunları sorunsuz oynayabilirmiyim.
[URL=http://img69.imageshack.us/i/acer.jpg/][/URL]
Arkdaşlar yeni bir acer laptop aldım özellikleri T6600 2.2ghz 4 gb ddr3 ram Nvidia geforce GT240M 1gb.. win7 home premium kullanıyorum yalnız oyunlarda sorunum var iki tane oyun yükledim CS ve Call Of duty 4 Cs de oyuna girince donup kalıyor. CO4D oynatıyor yalnız ikisinin sorunuda tama ekran olmuyor. Çözünürlük ayarları ful ama yanlarda büyük boşluklar var yan tarfaflar siyah ekran şeklinde. Ekran resmi eklicektim ama ekran resmi aldığımda tam ekran olarak çıkıyor :S Bana yardımcı olun lütfen sistemim nasıl tüm oyunların oynayabilirmiyim böyle devam ederse iade edecem Lapotopu.Ekran kartın çok iyi ama işlemci çok iyi değil. İşletim sistemin 32-bit ise en fazla 3GB ram görür.
Önemli değil :) CS sorunu oyundan kaynaklanıyordur. Başka bilgisayarda çalışıyorsa oyunu tekrar yükle.
İade hakkım var hala 300 tl daha verip HP DV6-1235ET CORE2DUO P8700 2.53GHZ-3072MB-320GB-1024MB HD4650-15,6''-BT-DVDRW-WVP almayı düşünüyorum sence nasıl.
Bence yapma ekran kartı sendekinin daha iyi. Zaten işlemcide o kadar az fark oyunlarda ekran kartından daha az fark eder. Hayırlı olsun notebookun :)
Tamam kardeş sağolasın. Ne bileyim işte en küçük bir işlemde bile işlemci %100 e çıkıyor durduğu yerde 1,5 gb ram yiyor.
İade hakkım var hala 300 tl daha verip HP DV6-1235ET CORE2DUO P8700 2.53GHZ-3072MB-320GB-1024MB HD4650-15,6''-BT-DVDRW-WVP almayı düşünüyorum sence nasıl.Mevcut bilgisayarınızın sorunlu olmaması lazım. Windows optimizasyonu yapmanız ve virüs kontrolü yapmanız gerekiyor olabilir. Ama yukarıdaki cihaz sizinkinden iyidir, ben olsam değiştiririm.
Mevcut bilgisayarınızın sorunlu olmaması lazım. Windows optimizasyonu yapmanız ve virüs kontrolü yapmanız gerekiyor olabilir. Ama yukarıdaki cihaz sizinkinden iyidir, ben olsam değiştiririm.İşlemcisi dışında ekran kartına baktınızmı?
=> Benden daha bilgili olduğu için bu arkadaşa güven bence :)
Ekran kartı özellikleri eşit olarak biliyorum. benimki 4 gb ddr3 ram. Bu hp 3 gb ddr2
Ne diyorsunuz son olarak değiştireyimmi. benimki win7 hp winvista
işlemciyi değiştirin , ekran kartını değşitirmeyin.. böle bir imkanınız varsa :)
ya benim ev arkadaşımda değiştirmek istiyorda bu arkadaşın ekran kartını nerden buluruzda alırız acaba.Kaça birde
Bilen varsa yardım etsin ben bunu p serisine nasıl yükseltirim yada t serisinin üst modeline.
Dizüstü bilgisayarlarda öyle parça değişimiyle yükseltme olmaz. Sadece rem ve sabit diski değiştirebilirsiniz. Diğer türlü komple cihazı değiştirmeniz gerekir.
Ekran kartı değişimi var diye biliyordum bazı model laptoplarda ?
Ekran sorunu yeniden başladı dediğiin gibi yapıyorum ama geri eski haline geliyor kendiliğinden.
Ne dersiniz hp ile değiştireyimmi benim hp yi. Çok kararsızım hp nin özellikleri yazıyor konuda
Bence değiştirme! Yine de sen bilirsin ama değiştirmemeni tavsiye ediyorum :)
300 tl fark ödicem acer benimki o hp iyi diyorsun acer yani.
- 1
- 2