S.a arkadaşlar ben 1 veya 2 ay kadar önce windows vista kullanıcısıydım ve hiçbir oyun sorunum yoktu ama bilgisayarım fazla kasıldığından windows 7 diye geçme kararı aldım ve 3 gün içinde windows 7 ultimate sp1 32 bit'e yükselttim ve açıkçası bilgisayarım çok rahatladı ama artık hiçbir oyunu oynıyamıyorum,eskiden rahatlıkla çalıştırdığım oyunları şimdi çalıştıramıyorum, oyunu hiçbir sorun olmadan yüklüyorum crackını falan herşeyi yapıyorum ama nedense açılmıyor,sadece açılacakmış gibi yapıyor ama sadece öyle duruyor hiçbişey olmadan, gerçekten kafayı sıyıracam artık pcyi yumruklamaya başladım deli olacam lütfen yardım , lütfen....
Windows 7 Oyun Sorunu
Directx web update yaptir ve grafik kartinida güncelle resmi sitesinden
oyunları uyumluluk modundan degiştir bir dene
Dediklerinizi yaptım ama hala aynısı başka ne yapabilirim lütfen yardım edin gerçekten kafayı yiyecem ya, artık tekrar xp veya vistaya düşürecem ama düşürmek istemiyorum n'olur yardım edin yaaaa
Şimdiye kadar belki 20 defa denemişimdir ama olmuyor başka ne yapabilirim lütfen yardım edin.... :'(
yükseltme yaptıktan sonra kurdunuz mu oyunları format atıp kursaydınız oyunları regedit kalıntıları çakışma yaptırıyor olabilir mi ya da kurulum artıkları
yukseltme yaptiktan sonra kurdum oyunlari
Arkadaşım sorunun çözümü basit ben denedim pes 2011'de olmadı ama diğer tüm oyunlarda oldu.
Bilgisayarım>Özellikler>Gelişmiş>Performans>Ayarlar>Veri Yürütme Engellemesi>Ordan oynayacağın oyunun yüklü olduğu klasörü(! kısayol filan değiş)ki bu büyük ihtimalle C:Program Files'de bulunur(eğer bilgisayarın 64 bit ise C:Program Files(64x) gibi birşey)>Oradan Exe dosyasını seç>Uygula>Tamam>İş bitti.
Bilgisayarın 64 Bit mi olduğuna ise:
Bilgisayarım>Özellikler kısmından ulaşabilirsin.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Lapucisse çok teşekkür ederim olmadı denedim ama olsun 70 milyonluk türkiyede bi bilen vardır, yardım edecek başka biri yokmu????????
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim artık sorunu çözdüm sorun driverlardaymış ve ben hepsinin güncel olduğunu biliyordum oysa deillermiş saolsun bunu driver genius professionalla çözdüm bu gibi sorunu olanların ona başvurması tavsiyemdir hepinize tekrar teşekkür ediyorum saygılarımla
arkadaşım benimde seninki gibi oluyor banada yardım et ben driver felan anlmam ne olur yardım et benimde bilgsayarım windows 7
arkadaşım benimde seninki gibi oluyor banada yardım et ben driver felan anlmam ne olur yardım et benimde bilgsayarım windowsöncelikle driverleri verebilmemiz için parçalarını bilmemiz gerekir laptop ise model kasa ise bütün parçaların modeli :) chip online kayıt olurken pc özelliklerim var ya onu gibi bilgilerini girmen lazım.