Evet Arkadaslar Win7 ultimate 64 bit Kurulu Coğu oyunlari Oynayamıyorum
Raven Squad Language Selector
Neuro Hunter
Resident.Evil.5
Oyunlarini oynaya Bilen Var mi Arkadaslar Bu gidişle Xp Geçiş Yapacak Gibyim:( Win 7 Seviyorum )
Evet Arkadaslar Win7 ultimate 64 bit Kurulu Coğu oyunlari Oynayamıyorum
Raven Squad Language Selector
Neuro Hunter
Resident.Evil.5
Oyunlarini oynaya Bilen Var mi Arkadaslar Bu gidişle Xp Geçiş Yapacak Gibyim:( Win 7 Seviyorum )
aldığınız hataları yazarsanız yardımcı olabiliriz
herkesin oynuyorum yada oyunda sorun var yazması yerine çözüm bulması daha iyi değil midir ?
Win xp uyumluluğunda çalıştırmayı deneyin.
Sağtık, özellikler, uyumluluk sekmesinden yapabilirsiniz.
bu arada Res 5 te videoların arada bir kararması dışında hiçbir sorun yaşamadım.Onunda bambaşka sebepleri vardır eminimki.
bende tam windows 7 kurucaktım ama bu konuyu okuyunca vazgeçtim iyiki windows 7 cd si almamışım ...
Denedim Olmadi Win xp uyumluluk sekmesini isartledim yine olmadi acaba benim 64 bit sorun mu var arkadaslar
64 bitle alakalı bir durum gibi gözükmüyor..
uyumluluk modunu windows 98-me yapıp dener misin ?
oyun sanırım eski ,
vista yı bile desteklemiyor .. o yüzden de windows 7 de çalışmıyor...(iyi geceler size : ) )
Tsk Ederim SAgolasin İlginiz İçin Tsk Ederim
RESIDENT EVIL 5 şimdi kurdum daa çatır çatır çalıştı
nette bulduğum bilgiyi yaparmısın, yapmadan önce yedeğini almayı unutma..
C:\Program Files\Evolved Games\Raven Squad\Movies
Aşağıdaki dosya ismini değiştirin yada silin oyun açılacak,
evolved.wmv
alıntıdır
Evet Arkadaslar Win7 ultimate 64 bit Kurulu Coğu oyunlari OynayamıyorumDaha Piyasaya çıkmamış işletim sisteminde oyun oymanmıyor diye şikayet valla bravoRaven Squad Language Selector
Neuro Hunter
Resident.Evil.5
Microsoft u bir ara istersen onlar çözüm bulur
oyun vista yı desteklemiyor...!!!
vista yı desteklemeyen oyunu windows 7 nin desteklemesini bekliyorsunuz saçmalık..
gta vice city nin sistem gereksinimleri Windows 95+ dır..
bunları göz önünde bulundurur..
oyun ve bu tür win7 de çalışmayan programlar için XP mode var bedava onu kurun sorunsuz olarak çalışır.
oyun ve bu tür win7 de çalışmayan programlar için XP mode var bedava onu kurun sorunsuz olarak çalışır. Demisin Tam detayli anlatirmisin arkadasim
nfs shift çalışmıyorkonu açarak sorununuzu daha ayrıntılı anlatabilirsiniz..
inceleyin :
https://www.chip.com.tr/forum/Win ... stirmak_t55328.html
https://www.chip.com.tr/forum/nfs ... cozumu_t130024.html
bu iki link çözüm vermezse konu açın ve hatanın ne olduğunu detaylı olarak anlatın..oyun ve bu tür win7 de çalışmayanprogramlar için XP mode var bedava onu kurun sorunsuz olarak çalışır.Demisin Tam detayli anlatirmisindetaylı anlatacak bir yeri yok onun
bence hiç kurmayın..xp mode de ki xp ,windows 7 ve oyunu,
bu 3ünü kaldıracak ram miktarınız varsa kurun tabiki..ama yoksa denemeyin bile.. : (