Windows 7 pre-beta için geri sayım başladı!

CHIP Online
27-09-2008, 11:20   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Microsoft, Windows 7'nin pre-beta sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Büyük gün ne zaman?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... m-basladi_8880.html

Microsoft Windows 7 pre-Beta sürümünün önümüzdeki ay hazır olacğını duyurdu. Las Vegas'ta düzenlenecek ve 26 Ekim'de başlayacak olan Professional Developer Conference 2008'de Windows 7'yle ilgili bazı detayların kamuoyuyla paylaşılması ve bu pre-Beta sürümün geliştiricilere sunulması bekleniyor.

PDC 2008'de yer alan konuşmacıların arasında Windows and Windows Live Engineering Group başkan yardımcısı Steven Sinofsky, Microsoft'un teknoloji departmanı başkanı Ray Ozzie, Microsoft .Net Developer Division'ın başkan yardımcısı Scott Guthrie ve Microsoft Live Platform Services'in başkan yardımcısı David Treadwell yer alıyor.

Microsoft'un resmi konferans web sayfasında yer alan bilgiye göre, PDC 2008 toplam 21 oturumdan oluşacak ve bu oturumlarda katılımcılar  kernel, ağ, donanım ve sürücüler ve kullanıcı arabirimi öğelerindeki kayda değer gelişmeleri paylaşacak.

Bunun yanında Windows 7 oturumlarında etkin enerji kullanımı, grafik sistemleri, iletişim uygulamaları, doküman ve yazıcı bağlantısı, yeni metin ve grafik API'leri, yeni işletim sisteminin tasarım prensipleri gibi konular ele alınacak.

Tüm konu: Windows 7 pre-beta için geri sayım başladı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu konu hakkındaki düşünceleriniz...

titi_boss_14
27-09-2008, 12:10   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
892 mesaj

TAM BİR FİYASKOO OLACAK VİSTANIN CARBON KOPYASI GÖRÜNTÜLER SÖYLÜYORRRR

TuncaBozkurt
27-09-2008, 12:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Eğer vaatler yerine getirilirse, işletim sistemi tarihinde önemli bir yer daha kazanacak Microsoft. Microsoft'u destekliyorum açıkçası.

gelefsane
28-09-2008, 17:06   |  #4  
Yıllanmış Üye
353 mesaj

vala aslına bakarsanız bu defa umutluyum.xpmin yerini hiçbirşeyin tutamayacağını adım gibi biliyordum ve öyle de oldu.lakin bu kez farklı olacak gibime geliyor.bakalım bekleyip göreceğiz...

Fattur
29-09-2008, 01:02   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Çıksın indirceğim :D

Fattur
29-09-2008, 14:40   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

TAM BİR FİYASKOO OLACAK VİSTANIN CARBON KOPYASI GÖRÜNTÜLER SÖYLÜYORRRR
----
hahaha.benim bu konuda bilgisiz arkadaşşım.İletim sistemi öyle geliştirilmez.Sadece görsellik değildir.Ama sen bunu anlayamışsın.İmzamdaki konuya ve ordaki ilk linke de özelleikle bakmanı istiyorum.(cahil=bilgisiz?)