Windows 7 işletim sistemine NERO programını yükledim yüklenirken program setupu bir hata verdi ve program ve özelliklerden silemiyorum başka türlü nasıl kaldırabilirim?
Windows 7 program kaldırma
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
revo unistaller ı kur calıştırınca sistemde kurulu programları gösteriyor eger varsa ordan kaldrmayı dene zorunlu kaldır secenegide mevcut onuda bi deneyebilirsin eger program görmüyorsa nero yu tekrar kurmayı dene eger sana degiştirmek istiyormusun gibisinden bi soru sorarsa yes to all de :) yada tümüne evet de kur öyle kaldır.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
bi tavsiyem daha olacak nerodan oldum olası nefret ederim cok agır ve sisteme bi cok gereksiz program kuran sistemi hantallaştıran bi yazılım sana tavsiyem ashampoo burning studio yu kurman kesinlikle süper bi program varlıgını bile hissettirmiyor.
bi tavsiyem daha olacak nerodan oldum olası nefret ederim cok agır ve sisteme bi cok gereksiz program kuran sistemi hantallaştıran bi yazılım sana tavsiyem ashampoo burning studio yu kurman kesinlikle süper bi program varlıgını bile hissettirmiyor.Haklısınız nero son zamanlarda gördünüz mü bilmiyorum kendini iyice aştı :) o programları kurduktan sonra pc çalışamaz halde geliyor :))) Ashampoo burning studio da iyidir elbet ama ben windows 7 ye geçtiğimden beri cd lerimi flash disk mantığıyla sesleri media playerla yazdırıyorum. hemde sistemi hiç kasmıyo :P