Tuncay_Sukanarkadaşlar beni mazur görün ama bu değerlendirme nedir ve neye göre yapılıyor ne işimize yarar :_?windows 7 yada vista senin donanımlarına göre puan verir sende ona göre bilirsinki düşük puan alan donanınmın performansı düşük buna göre istersen sisteminde uprade yapabilirsin, yani bir nevi sisteminin şurası iyi burası iyi değil diye seni bilgilendirir.
Windows 7 Puanım
- 1
- 2
ahmet79benim aklıma iki şey geliyor biri beta olduğu için hani sürücüler olgunlaşmadığından olabilir ikincisi ise core i7 ve gtx 295 gibi donanımlar çıkınca herhalde çıta onlara göre ayarlandı.sanırım dediğin gibi bencede çıtayı yükseltmişler.böyle bir diskten böyle bir şuan ço kşaşırtıcı..
Wd cvair taksan herhalde en fazla 4 verir onada :D
yada benim farkında olmadan atladığım bişey var.. :9
ama ne :D
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 12 Ocak 2009 16:25
ama seninkine 3.0 vermesi biraz tuhaf, sanki bir yanlışlık var gibi, bende seagate 640 gb 32 mb NCQ var bana 5.9 verdi hd puanı üstelik sata sürücüleri yüklü bile değil.
bende ona anlam veremiyorum işte çok garip
anakartdaki tüm ayarları değiştirerek denedim sata ide vs. felan enhanced compatible felan. ama banamısın demedi. sata sürücüleride yüklü..
hiç bi anlam veremedim.
boraalper4hayır yok..BU PUANLAMA ÖZELLİĞİ XP'DE VAR MI? vista ve windows7 de mevcut
sakarboyhayır yok..saolvista ve windows7 de
sakarboy benim hdd de seninkinin 320 GB olanı. bende de 3.0 verdi vista 5.7 verirdi. ben ati sb600 sürücüsünü yükleyemedim sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. birde AHCI şeklinde yüklemeyi düşünüyorum.
buarada
AMD 3800+ X2 4.9 vista 4.8
ram: 5.5 vista 5.9
Aero 7.9 vista 5.9
oyun 3d 6.0 vista 5.9 sapphire hd 3850 512 md gddr3
seagate 320 3.0 vista 5.7 (7200.10 16 mb önbellek.
bendede "seagate 250gb 7200.10 16mb cache NCQ" var benim HDD puanımda 3.0 üstelik ilk formatımda ahci driverini yüklememiştim ikinci formatta yükledim yine aynı ikisindede 3.0 puan verdi HDD ye
- 1
- 2