arkadaşlar hadi herkes windows 7 de aldığı puanları söylesin
w7 ultimate 32bit
e4700 core 2 duo 2,6 ghz
3gb ddr2 667 ram
ati 4770 ekran kartı
(o.c siz sistem)
windows 7 puanlarınız
- 1
- 2
Benim puanlar da bunlar:
-Windows 7 Home Premium 64 bit
-Intel Core 2 Duo E7400
-Ati Sapphire HD3850(inşallah değiştiririm (:)
-4 GB DDR2 ram
(o.c.'suz)
Win7 uLtimate 32ßit
athLon II x2 250 3.0 (defauLt)
2qß DDr2 1066 MHz CL5 HypeRx
Hd 4200 @ 950 MHz Dx 10.1
SamSunG 320 qß 16 mß 7200 Rpm
işLemci Dışnda en cılız ben kaLdım
Benim 4,5 imzamdaki sistemle en düşük RAM 1 gb ama 2 gün sonra 2 gb olacak yükselir biraz.Birde ekran kartı puan 0,3 yükseldi.
bu puanları cok onemlim acaba sisteme yarari varmi yoksa sistem hakkinda sdace puanmi veriyor
tam olarak ne islemi var.
Ciddimisin =)arkadaşım o özelliğini atlamış olabilirim yani ama sende sanki çok ayıp bişey yapmışım gibi bahsediyosun yani yakışıyo mu bu yaptığın ?
Peki yeni kurulmuş bir windows 7'de ekran kartı kurulmadan önce puan 1.0 ken sistem performans kaybı yaşamaması için bu özellikleri bloke ederkene , ekran kartı driverını kurup "Sistem derecelendirmesi yeniden yapılmalı diyip" tekrar sistem puanını ölçtüğünde birden 5'küsür puana çıkan ölçümlerde neden tüm aero özelliklerini kullanabiliyorsun ? Aradaki fark ney ?Madem bu özellik bi halta yaramıyor neden böyle bir sistem geliştirmiş adamlar ? Puanı düşük kişiler kullanamazkene yüksek kişiler yararlanabiliyor ?
Neden bir sürücü yazılımı güncelleştirildiğinde, puan kısmında senden tekrar puan değerlendirmesi istiyor zevkine mi ?
[URL=http://www.upload.gen.tr/resim.php/s14/xjbglunf/degerlendirme.jpg.html][/URL]
Intel Core i7-870, İşlemci Hızı 2.93 Ghz
Microsoft Windows 7 Home Premium (64 Bit)
6 GB 1333 Mhz DDR3
1 TB SATA
2 GB ATI HD5750
Yok mu ?ne alakası var o puan hacklene bilio ozman aero acılablr mi diosun yapma allahaşkına sadece sistemni puanlandırıo zayıf noktaları gösterio yoksa kapatma özellii falan yokAl bakıyım 1.0 puan aero özelliklerinden kacını kullanabiliyorsun ?
Otomatik kapatıyor mu , Kapatmıyor mu performansı düşmesin diye..
Q8300 2.5 Ghz İşlemci - 4Gb Ram Ddr2 800 Mhz - 9600 GT 1 GB - 320 GB HDD - Windows 7 Ultimate 64 Bit
Benim 4,5 imzamdaki sistemle en düşük RAM 1 gb ama 2 gün sonra 2 gb olacak yükselir biraz.Birde ekran kartı puan 0,3 yükseldi.
ram puanının yükselmeyeceğini göreceksiniz.Ram puanının yükselmesi için ram mhz değerinin iyileştirilmesi yani belleğin işlem hızının daha hızlı olması gerekiyor.1 gb'ı 2 gb yapmak puan artışı sağlamaz.
Yani mevcut ram'inizin aynısını alıp yanına takarsanız.Puan artışı olmaz.
Yine 1 gb olan ama sizin ram'inizin mhz değerinden daha düşük bir ram takarsanız burada da tam aksine puan düşüşü yaşarsınız
İmzamdaki sistemle:
Düzeltme:İmlâ
Arkadaşlar valla helal olsun :) Ne kadar ezik bir sisteme sahip olduğumu hatırlattınız bana :)
bnmkiler sürünüyor xD
AMD Athlon 3500+ @ 2.53GHz ----> 4.4
A-Data DDR2 842MHz oc CL5 1GB ----> 4.5
Onboard x1250 ---->3.6
287MB grafik belleği ---->3.4
Samsung 160GB HDD 51GB boş ----> 5.8
aslında çok kötü değil ama iyi de deil... :D
Bu harddisk puanları neye göre veriliyor ? Boyutuna bakarak mı veriyor yoksa markası , rpm ye göre falan mı ?
Bu harddisk puanları neye göre veriliyor ? Boyutuna bakarak mı veriyor yoksa markası , rpm ye göre falan mı ?
bütün donanım birimleri veri işleme (harddiskte okuma/yazma performansına bakılır) hızına göre derecelendirilir.
Büyüklük performansı etkiler mi sence?Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 31 Ağustos 2010 13:07
Birincil HDD neden kimsede 6 değil? Çoğunlukla 5.9 neiş anlamadım.
- 1
- 2