Windows 7 RC - 1 Haziranda Tamamen Kararıyor !

Turkish Developer
25-02-2010, 05:37   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Microsoft Korsan kullanıcılarla mücadele etmek için güncelleme meydana getirip korsan avına çıksada, bu haber tamamaen Windows 7 RC kullanıcılarını ilgilendiriyor.

Microsoft , Windows 7 RC sürümünü kullanan tüm kullanıcıların mart ayından itibaren , her 2 saat ten bir reset atacağı konusunda uyarmıştı. Bu kısıtlama 1 Hazirandan sonra tekrarlanmayacak , Çünkü; 1 Haziran'dan itibaren,sistem tamamen kendini imha edip,  kullanıcısına karanlık gibi çökecek,ve ekran tamamen siyaha bezenecek.

Microsoft Windows RC yi yasal olarak , sınırlı bir süre kullanımını en başta amaçlamıştı. Korsan kullanım avina geçen Microsoft , Windows 7 RC kullanıcılarından ilgili tarihlerde kısıtlandırma ve tamamen sistemden uaklaştırma gereği  duyması tartışılıyor olsada, bu önceden düzenlenmiş bir karardı.Microsoft hakkını koruması da en doğal hakkı ve hukukudur.

CHİP ONLİNE

ErKaN-23
25-02-2010, 07:52   |  #2  
ErKaN-23 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
931 mesaj

birinci cümlede yanlışlık var kardeşim mücadele etmek için kelimesi yerine teşvik etmek için olacak..

çok okuduk böyle hikayeleri, kullanan kullandı korsan hiçbirşeyde olmadı biz de kerizlemesine gidip xp, vista win 7 hepsine para verdik bu arada offici de unutmayayım onuda almıştıkda

Turkish Developer
25-02-2010, 14:48   |  #3  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
Alıntı: ErKaN-23  
birinci cümlede yanlışlık var kardeşim mücadele etmek için kelimesi yerine teşvik etmek için olacak..

çok okuduk böyle hikayeleri, kullanan kullandı korsan hiçbirşeyde olmadı biz de kerizlemesine gidip xp, vista win 7 hepsine para verdik bu arada offici de unutmayayım onuda almıştı

Yazıyı okumadınız veya anlamadınız .
Bkz. ''Microsoft Korsan kullanıcılarla mücadele etmek için güncelleme meydana getirip korsan avına çıksada...'' ifadesi var.

''Kerizlemesine'' tabirini kullanmanız, kendinizide yakıştırmanız kadar enteresan olmuştur.Yorum yapmanın gereğide yok diye düşünüyorum.

Microsoft yazılımlarını kullanma mecburiyeti ve ücret ödeme gibi bir zorunluluğunuz yok.

scallywag
01-06-2010, 17:13   |  #4  
Yıllanmış Üye
379 mesaj
Alıntı: Turkish Developer  

Yazıyı okumadınız veya anlamadınız .
Bkz. ''Microsoft Korsan kullanıcılarla mücadele etmek için güncelleme meydana getirip korsan avına çıksada...'' ifadesi var.

''Kerizlemesine'' tabirini kullanmanız, kendinizide yakıştırmanız kadar enteresan olmuştur.Yorum yapmanın gereğide yok diye düşünüyorum.

Microsoft yazılımlarını kullanma mecburiyeti ve ücret ödeme gibi bir zorunluluğunuz yok.
Benim anlamadığım;Türkçe yayın yapan bir sitede neden İngilizce imza kullanılır ki?Özel imza olsa neyse kullanıcıları uyarmaya çalışan bir imza. Adam belki ingilizce bilmiyor nedir bu ingilizce merakı anlamadım gitti!<