Yoo tamamen ücretsiz olanları kesmedi, Connect sitesinde var; ancak onun FTM'ı ile çok yavaş iniyor. O da bir üyelik değil, yani en azından ücret ödenmiyor, Windows Ecosystem programına kaydolunca geliyor; ben beta çıktığında oradan indirmiştim ama şimdi 50 kb ile iniyor nedense.
Windows 7 RC 7100 İndirin (Linkler Kaldırıldı)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.süleyman arkadaşım selamlar bir sorum olcaktı bu windows 7 yi diyelimki indirdik ve gün geldi mart 2010 a diyelimki bu güne gelmeden 1 hafta öncesinden pc nin tarihini geri aldığımızda yani haziran 2009 alırsak kullanmaya devam ede bilirmiyiz yoksa güncelleme sonucunda bir kütleme yapıp kullanım dışı kalırmı tekrar emeğine sağlık teşekkürler selametle
O konuda birşey diyemem, tavsiye de etmem.
Anlaşılan pişman olacağız biz bu işten...
Ekleme: Arkadaşlar Windows 7 RC linkleri, iyi bir niyet gütmeme rağmen tarafımdan iptal edilmiştir. Yarın telefon edip soracağım Microsoft'a. Eğer sorun yok derlerse yeniden "upload" ederim. Bu arada olan benim iki günüme olmuş olur. Hiçbir şekilde legal olmayan birşeye bulaşmak istemem.
3 sayfa legal illegal yazılmış.
http://wb.dlservice.microsoft.co ... 1culfrer_en_dvd.isoÖlük sen saol :D
hımmm girin bakim bi ne uyarısı veriyor direk linkte. Konuyu kitlemesinlerde Yukarda komik durumlar oluşmuş cracktir bilmem nedir diye. Saptırmasalar olmucak konuyu.
Biraz önce Micorsoft'la görüştüm ve bu şekilde ISO dosyasının paylaşılmasının illegal olmadığını ve yapılabileceğini ilettiler.
Dün linkleri birkaç kişiye vermiş olduğum ve bu işin legal olup olmadığı konusunda tereddüt bulunduğundan "Rapidshare" hesabımdan silmiştim. Şimdi iki gün daha dizüstü bilgisayarım bu işe tahsis edip eve gidip geleceğim belli aralıklarla. :)
"Upload" ettiğimde yine linkleri paylaşırım.
Not: Hatta ilk başta bana yanlış anladıkları için "Aynı lisans anahtarıyla birkaç kişi etkinleştirme yapmaya kalkarsa sorun olabilir" dediler. Ben de "Zaten siz veriyorsunuz lisan anahtarı" dedim. Böyle iken bile sorun olmaz dediklerine göre... Üstüne basa basa hiçbir yanlış anlamaya meydan vermeyecek şekilde sordum. Yeniden "upload" ediyorum.
Bilginize...
Ekleme: "Windows 7 RC sürümünü kullanmak mı istiyorsunuz?" diye sordular ilk önce. Ben de "Evet, mesela kullanmak istesem ne yapabilirim?" dedim. Onlar da posta ile gönderebileceklerini söylediler. Yani Microsoft'a ulaşarak da Windows 7 RC sürümünü elde edebilirsiniz.
Güzel ben mesajlarımı siliyorum abi ;) Ne güzel yaw.
Rapide upload etme daha hızlı ve tek linkte uploada izin veren siteler var ;)
Sen gibi kullanıcılar olmasa...
Eline sağlık.
Edit:Sildim.
Teşekkür ederim Serdar ama silmesen de olurdu, sonuçta fikir alış-verişi.
Tek link daha iyi olur belki ama varken hesabım ona upload edeyim işte. Hem de diğer pek çok sitede lüzumsuz sürüyle reklam oluyor. Rapid iyi geliyor bana.
Biraz önce Micorsoft'la görüştüm ve bu şekilde ISO dosyasının paylaşılmasının illegal olmadığını ve yapılabileceğini ilettiler.Süleyman yalan söyleyemesin windows 7 için henüz destek yokk!:
Dün linkleri birkaç kişiye vermiş olduğum ve bu işin legal olup olmadığı konusunda tereddüt bulunduğundan "Rapidshare" hesabımdan silmiştim. Şimdi iki gün daha dizüstü bilgisayarım bu işe tahsis edip eve gidip geleceğim belli aralıklarla. :)
"Upload" ettiğimde yine linkleri paylaşırım.
Not: Hatta ilk başta bana yanlış anladıkları için "Aynı lisans anahtarıyla birkaç kişi etkinleştirme yapmaya kalkarsa sorun olabilir" dediler. Ben de "Zaten siz veriyorsunuz lisan anahtarı" dedim. Böyle iken bile sorun olmaz dediklerine göre... Üstüne basa basa hiçbir yanlış anlamaya meydan vermeyecek şekilde sordum. Yeniden "upload" ediyorum.
Bilginize...
Ekleme: "Windows 7 RC sürümünü kullanmak mı istiyorsunuz?" diye sordular ilk önce. Ben de "Evet, mesela kullanmak istesem ne yapabilirim?" dedim. Onlar da posta ile gönderebileceklerini söylediler. Yani Microsoft'a ulaşarak da Windows 7 RC sürümünü elde edebilirsiniz.
Upload ediyorum arkadaşlar. Yarına hazır olur.
Destek vermiyorlarmışmışmış. PC'nin üzerinde "Sinem" diye biri var hep o yanıt veriyor. 2 saat bekledim be! Alacağım yanıta bak:
Bu kişileri MS'e şikayet edeceksin var ya... Arkadaşıyla MSN'de chat yapıyor bir yerden soru ile ilgileniyor. Bu ne iştir be!