@xf55 MS'in sitesinde indirmeler durdu haberiniz yok mu? Allah Allah ne acayip kişiler var forumlarda :D
Windows 7 RC 7100 İndirin (Linkler Kaldırıldı)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.@xf55 MS'in sitesinde indirmeler durdu haberiniz yok mu? Allah Allah ne acayip kişiler var forumlarda :
Biride benim desene şuraya. Karşındaki asker arkadaşın mış gibi konuşup aşırı bilgili konuşuyorsun. yazdılarının bir çoğu atmasyon be.
bi rc indiriyor bi enterprise indiriyor. çok ilginç bir insansın. Forum yönetiminde olsan yandık. bu bilmiyor diye canına okursun.
Çok sevdiğim bir huyum var: İnsanların yanlışlarını düzeltmek çok hoşuma gidiyor ama senin yanlışların çığır aştı.
"Ne acayip insanlar:" saygı yok.
"Windows server 2003 ve 2008 64 bit sürümleri 2.2 tb görüyormuş" muş miş kulaktan duyma yada hızlı okuma
"Windows 7 de oyunlar çok iyi çalışıyor" tabi tabi vistadan daha performanslı demi alakası yok aynı oyunu hem vistada hem windows 7 de deneyin vista daha hızlı çalıştırır. çünkü oturaklı bir işletim sistemi.
Ben kendimi sinirli biliyordum aşırı sinirlendiğimde bile lanlı lunlu konuşmam hatta şuan 20 lik iki dişim kırık iltihaplandı kafama ağrı veriyor dengem yerinde değil sinirim en üst seviyede ama sana hiçbir zaman lan lun demedim yada böyle lanlı lunlu konuşmadım.
"PC abi " demiş topiğin birinde. Amma nikim varmış be PC oldu Maker oldu PcMaRkEr oldu Marker oldu karşındakini hitap etme şekli bozk.
Aklıma gelenler bunlar. Biraz daha saygı ve dikkat etsen. Bizde sinirleniyoruz bizimde kafamız atıyor.
Geçen gün çekirdeklerin hızını çarpıp asıl hızı bulursun diyenler var. diyorum hayır yok iddalaşıyorlar. Furkan kardeşim gibi biri ama bir okuduğu yanlış bilgi yüzünden kafasına takılmış. Link sundum adam gibi anlattım iddalaşıyorlar.
64 Bit konusunu anlatmaktan dilimde tüy bitti hala 64 bit ile alakalı topicler açılıyor. Yaw aramayı bu siteye Selçuk İslamoğlu süs için koymamış sizi zahmetten kurtarmak için koymuş. İlla açacaklar rahat edemiyorlar. böyle dedik mi biz suçlu oluyoruz.
Neyse biraz daha dikkat.
Süleyman abi kusura bakma tutamadım kendimi. Senin topiğinde yazmak istemezdim.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Yazan sen ol yeter ki Serdar...
Gönül ister ki seviye, üslup hiç bozulmasın.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Arkadaşlar "upload" ettiğim Windows 7 RC sürümüne ait linkleri kaldırmış bulunmaktayım. Çünkü artık Microsoft lisans anahtarı dağıtmadığı için anlamı da kalmamış bulunmaktadır.
Bugüne kadar 32 ve 64-bit toplam 26 defa indirilmiş ve bu yüzden "Rapidshare" hesabımda 2.68 Euro birikmiştir. Bu miktarı üzerine biraz daha ekleyerek bizim buradaki fakirlere yardım eden aşevine bağışlayacağım. Bu şekilde gelen bir parasal değeri kişisel olarak kullanmak istemiyorum.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 23 Ekim 2009 01:25