kazanosiz linkleri bize geç vermeyi iyi bilirsiniz :d bundan sonra windows benim için bitmiştir daha da indirmem :Bu konuşma tarzı bana bi yerden çok tanıdık geliyor![]()
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.GMT ye göre downloada açılır biz GMT+2'yiz abd ise GMT-7 yada -8 olması lazım ama GMTye göre verilecektir büyük ihtimalle yani 02:00'da
H€LLGMT ye göre downloada açılır biz GMT+2'yiz abd ise GMT-7 yada -8 olması lazım ama GMTye göre verilecektir büyük ihtimalle yani 02:00'bencede
h@y@letBu konuşma tarzı bana bi yerden çok tanıdık geliyorwoawwww
![]()
Hatta xD basın acıklaması yapcak vill gates xD One Munite Turkey xD derse xD
karnum kurulduyo ya yeter artık yeter küflenmi xp ler xD yolla su seven i artık be gates emmii xD
şaka maka 12 ettik saati 15 dakka var :)
Mustafa açmış olduğun bir konunun bu kadar uzaması nasıl bi duygu? hislerini öğrenebilir miyiz acaba :D:D:D
hindi baba hindi :D heyyy allah windows a bindi hee allah :D
7100 x86 Türkçe Dil Paketi linki verebilecek bir arkadaş (ki denemiş birisinin verdiği linki tercih ederim) varsa çok sevinirim.
habere bakın xD http://www.haberturk.com/ekonomi ... liskanlik-oldu.aspx
OptiqpasqaNhabere bakın xD http://www.haberturk.com/ekonomi ... liskanlik-oldu.aspxşakacı seni win 7 ile ilgili haber sandık :)
Yaşar Tuna7100 x86 Türkçe Dil Paketi linki verebilecek bir arkadaş (ki denemiş birisinin verdiği linki tercih ederim) varsa çok sevinirim.Gelen kutunu kontrol et![]()
hadi saymıyomuyuz kaldı 7 dk!!!
Arkadaşlar bence Windows 7 linkleri (bizim saatimize göre) ya 02:00'de verilir ya da 07:00'de. Alakasız bir saatte verilmez diye düşünüyorum. Yani ya GMT ya Amerika. Ben her hâlükârda yarın indireceğim. O yüzden hadi iyi geceler :d
beklenen an geldi gmt tahminleri tutacak mı bakalım :)
yapmayyıynnn :D saymayın sakınn xD bosa saymayın :D bırakın demi bill gate in menejeri aradı sor dedi ne oldu bizim seven dedi ikinci bahara xD
yaw benim anlayamadıgım bunlar dakikası dakikasınamı verecekler
doganogulturkArkadaşlar bence Windows 7 linkleri (bizim saatimize göre) ya 02:00'de verilir ya da 07:00'de. Alakasız bir saatte verilmez diye düşünüyorum. Yani ya GMT ya Amerika. Ben her hâlükârda yarın indireceğim. O yüzden hadi iyi geceler :İyi geceler iyi bir askerden seni aramızda görememek büyük kayıp yarın görüşmek dileğiyse elveda asker![]()
akicomsoooonn 8. 59Gören de 2010'a giriyoruz sanacak. Elin Microsoft'u neden bize göre hareket etsin?