kazanosiz linkleri bize geç vermeyi iyi bilirsiniz :d bundan sonra windows benim için bitmiştir daha da indirmem :Bu konuşma tarzı bana bi yerden çok tanıdık geliyor
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.GMT ye göre downloada açılır biz GMT+2'yiz abd ise GMT-7 yada -8 olması lazım ama GMTye göre verilecektir büyük ihtimalle yani 02:00'da
H€LLGMT ye göre downloada açılır biz GMT+2'yiz abd ise GMT-7 yada -8 olması lazım ama GMTye göre verilecektir büyük ihtimalle yani 02:00'bencede
h@y@letBu konuşma tarzı bana bi yerden çok tanıdık geliyorwoawwww
Hatta xD basın acıklaması yapcak vill gates xD One Munite Turkey xD derse xD
karnum kurulduyo ya yeter artık yeter küflenmi xp ler xD yolla su seven i artık be gates emmii xD
şaka maka 12 ettik saati 15 dakka var :)
Mustafa açmış olduğun bir konunun bu kadar uzaması nasıl bi duygu? hislerini öğrenebilir miyiz acaba :D:D:D
hindi baba hindi :D heyyy allah windows a bindi hee allah :D
7100 x86 Türkçe Dil Paketi linki verebilecek bir arkadaş (ki denemiş birisinin verdiği linki tercih ederim) varsa çok sevinirim.
habere bakın xD http://www.haberturk.com/ekonomi ... liskanlik-oldu.aspx
OptiqpasqaNhabere bakın xD http://www.haberturk.com/ekonomi ... liskanlik-oldu.aspxşakacı seni win 7 ile ilgili haber sandık :)
Yaşar Tuna7100 x86 Türkçe Dil Paketi linki verebilecek bir arkadaş (ki denemiş birisinin verdiği linki tercih ederim) varsa çok sevinirim.Gelen kutunu kontrol et
hadi saymıyomuyuz kaldı 7 dk!!!
Arkadaşlar bence Windows 7 linkleri (bizim saatimize göre) ya 02:00'de verilir ya da 07:00'de. Alakasız bir saatte verilmez diye düşünüyorum. Yani ya GMT ya Amerika. Ben her hâlükârda yarın indireceğim. O yüzden hadi iyi geceler :d
beklenen an geldi gmt tahminleri tutacak mı bakalım :)
yapmayyıynnn :D saymayın sakınn xD bosa saymayın :D bırakın demi bill gate in menejeri aradı sor dedi ne oldu bizim seven dedi ikinci bahara xD
yaw benim anlayamadıgım bunlar dakikası dakikasınamı verecekler
doganogulturkArkadaşlar bence Windows 7 linkleri (bizim saatimize göre) ya 02:00'de verilir ya da 07:00'de. Alakasız bir saatte verilmez diye düşünüyorum. Yani ya GMT ya Amerika. Ben her hâlükârda yarın indireceğim. O yüzden hadi iyi geceler :İyi geceler iyi bir askerden seni aramızda görememek büyük kayıp yarın görüşmek dileğiyse elveda asker
akicomsoooonn 8. 59Gören de 2010'a giriyoruz sanacak. Elin Microsoft'u neden bize göre hareket etsin?