sabaha kadr işim var zaten pc de indiririm bi yandan şimiden hayırlı olsunnn
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşlar rica etsem biriniz şu dil paketini yeniden upload edip link verebilirmi eski link öldü yenilermisiniz lütfen
Mesaj Kutunu kontrol et hayalet :)
arkadaşlar rica etsem biriniz şu dil paketini yeniden upload edip link verebilirmi eski link öldü yenilermisiniz lütfen
gelefsane55 dk arkadaşlar ha geyret ha sabır:)))ABD ile aramızdaki saat farkını unutmayın 55 dakika değil yaklaşık 7 saat var daha Avrupa saatine görede verilebilir yani GMT'ye göre o zaman yaklaşık 2 saatimiz var
Yaşar TunaMesaj Kutunu kontrol et hayalet :)Teşekkürler arkadaşım ya ne sıfatsız insanlar var hiç emeğe saygı duymuyorlar güzel bi not düşmem lazım hemen siteye
abi yarın okul varya çabucak verin şunu di mi insan bizi de düşünür :d nese zaten 2 ye kadar bekleyemem :D en iyisi zıbarıp yatmak ve yarını beklemek :d ulan bide yarın ek ders var kim sabreder şimdi yaa :d
arkadaşlar, bişi sorcam,
manyak mısınız
arkadaşlar rica etsem biriniz şu dil paketini yeniden upload edip link verebilirmi eski link öldü yenilermisiniz lütfen
h@y@letTeşekkürler arkadaşım ya ne sıfatsız insanlar var hiç emeğe saygı duymuyorlar güzel bi not düşmem lazım hemen siteyeSon zamanlarda bende watermark koymaya başladım. Bi denesen iyi olur. Yoksa böylelerini durduramayız.
shiftdelete de ses yok gibi xD adamlar da tık yok sanki öncden ellerine ulaşmış mı ne :D
Yaşar TunaSon zamanlarda bende watermark koymaya başladım. Bi denesen iyi olur. Yoksa böylelerini durduramayız.Doğru söylüyorusun rezil herif burda inşallah okuyodur bu yazdıklarımızı
SIFATSIZ HIRSIZ Son Düzenleme: h@y@let ~ 04 Mayıs 2009 23:26
h@y@letDoğru söylüyorusun rezil herif burda inşallah okuyodur bu yazdıklarımızıabi noluya yaw hiç bişi anlamadım valla kime bu gareziniz ???SIFATSIZ HIRSIZ
BAKIN ARKADAŞLAR RECCA EDERİM :( :(
biriniz şu dil paketini yeniden upload edip link verebilirmi eski link öldü yenilermisiniz lütfen :( :(
OptiqpasqaNshiftdelete de ses yok gibi xD adamlar da tık yok sanki öncden ellerine ulaşmış mı ne :Bazı yönlerini sevmiyorum oranın. Chip gibisi yok.
h@y@letDoğru söylüyorusun rezil herif burda inşallah okuyodur bu yazdıklarımızıköşeye koyma ortaya koy büyükçeSIFATSIZ HIRSIZ
kazanoabi noluya yaw hiç bişi anlamadım valla kime bu gareziniz ???Benim konuyu çalmış birisi alıntıdır bile yazmamış uyanık kendi konusu gibi eklemiş bütün ekran görüntülerimi uyanık.Yuh link bile aynı.
Son Düzenleme: h@y@let ~ 04 Mayıs 2009 23:26
h@y@letBenim konuyu çalmış birisi alıntıdır bile yazmamış uyanık kendi konusu gibi eklemiş bütün ekran görüntülerimi uyanık.linki versene h@y@let