Windows resim görüntüleyici ile resimlerimi açınca görüntüler sarı gözüküyor ama başka görüntüleyici programlar ile açınca normal gözüküyor.
Nedeni ne olabilir ?
Windows 7 Resim Görüntüleyici Sorunu ?
ayarları değişmiş sanıım dosya menusunde araçlar içerisinden tam olarak bilmiyorum windows 7 nı kaldırdım reset gibi bişey vardır ona tıklarsan düzelir
Malesef öylebir sısıfrlama olayını göremedim
Resmi kaaptınbenim diceklerimi yazmışsın:)Masaüstüne sağ tıklayın>Personalize>Advanced Settings>Color Mangament>Color Mangament>All Profiles>Icc profiles
Altında monitörünüzün (99 Samsung'dur :) ) marka ve modeli yazan bir profil varsa;
seçin>Remove>Continue.
Resmi açın.
vista ve win7'de renk planı olarak ekranın profili otomatik olarak seçiliyor ama bu samsunglarda(ben başka markada görmedim) böyle bi etkiye sebep oluyor kendi resim aracında. aynısı bendede vardı vista zamanında, tüm ayarları sistem varsayılanları(system default) olarak belirleyince düzeliyor hepsi
Teşekürler arkadaşlar en sonunda oldu =)
Sorun çözüldü; fakat alternatif bir çözüm olarak şunu önerebilirim:
Samsung imzalı monitör sürücüsünü silmek, yahut en en başta Windows Update üzerinden yüklenmesini engellemek. Zira bu renk ayarları monitör sürücüsü ile beraber geliyor. Windows'un varsayılan olarak yüklediği monitör sürücüsü (Genel PnP Monitör) yeterlidir, Samsung imzalı sürücülere gerek yok.
Benim monitör philips 190cw win7 kullanıyorum resmi açtığım zaman pembe pembe oluyor ama slayt gösterisine geçtiğimde normal resim gözüküyor nasıl düzeltebilirim....
Resmi kaaptınevet dedigin igbi old uama tr açıklamasını ben yapim masa üstünde sag tıkla kişiselleştir sol altda görüntüye tıkla sol üste rengi ayarla sürekli ileri yapıyorsunuz clear tybe gelene kadar isterseniz onuda yapın tam olsun geçmiş olsunMasaüstüne sağ tıklayın>Personalize>Advanced Settings>Color Mangament>Color Mangament>All Profiles>Icc profiles
Altında monitörünüzün (99 Samsung'dur :) ) marka ve modeli yazan bir profil varsa;
seçin>Remove>Continue.
Resmi açın.