Windows 7 RTM Final.iso FTP download

black_flood
28-07-2009, 09:28   |  #26  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

yazılım gerçek 7600 versiyon şuanda kullanıyorum hız konusuna gelince alışamadım gitti bir türlü bu denli hızlı hareket eden bir vista görünümlü işletim sistemi hiç düşünmemiştim. md5 olayına gelince tutmayacak büyük ihtimallen çünkü bunda 1 dil fazlası var eğer winintegrator yazılımı ile açarsanız birde almanca dil seçeneği mevcut dili active edince almanca kuruluyor sistem ama başkada birşey yok aktive olayına gelince ondada sıkıntı yok.

Sevdimsadece
28-07-2009, 10:27   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
172 mesaj
Alıntı: black_flood  
yazılım gerçek 7600 versiyon şuanda kullanıyorum hız konusuna gelince alışamadım gitti bir türlü bu denli hızlı hareket eden bir vista görünümlü işletim sistemi hiç düşünmemiştim. md5 olayına gelince tutmayacak büyük ihtimallen çünkü bunda 1 dil fazlası var eğer winintegrator yazılımı ile açarsanız birde almanca dil seçeneği mevcut dili active edince almanca kuruluyor sistem ama başkada birşey yok aktive olayına gelince ondada sıkıntı yok.
bu ftpdenmi indirdin benle aynı dosyayımı indirdin lk önce onu açıklada degişmişmi degişmemişmi ögrenek önceki mesajda md5 verilmiş bendekine bakınca degiştigi belli : )

secretbrain
28-07-2009, 16:35   |  #28  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Arkadaslar MD5 tutmuyir cunku Fazla dil eklentisi var SISTEM KESINLIKLE SAGLAMDIR.RTM 7600 dur.bende tekrar indirip inceledim gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz..