Windows 7 RTM Final.iso dur.aciklama :
forumda link vermek yasak ama sadece bi ipucu ile bulursunuz googleye vinylzine diye arama yapin.turkce dilinide forumda var ozelden alabilirsiniz diger arkadastan...
Windows 7 RTM Final.iso FTP download
- 1
- 2
reklam yapmak istesem yapardim.Ayrica Boylede reklam olmaz.Ben indirip denedim.Torrent hizindan cok fazla hizlidir o yuzden FTP link verdim...
arkadaşım boşa laf salatası yapıp durma burada adamın verdiği ftp'yi denedim sorun yok sen torentten yardır yok virüslümü ydü değilmiydi diye. torentin garantisi olduğunu kim söylediki sana hem.
ftp için teşekkür ederim gerçek türkçe rtm için uğraşmaya değmez zaten bu durumda. ftp olmasa idi devam rtm türkçe versiyonu indirmeye.
bana öm atabilirmisiniz üye olamadım siteye hata veriyo sürekli
black_flood da belirtti ayyreten.torrentde garantiniz yok arkadaslar bu ftp yi kendim indirdim taradim.temiz orjinal bir iso.WZOR un sitesini incelerseniz bana hak verirsiniz.
nasıl yapacağız ben anlamadım :S
arkadaşım boşa laf salatası yapıp durma burada adamın verdiği ftp'yi denedim sorun yok sen torentten yardır yok virüslümü ydü değilmiydi diye. torentin garantisi olduğunu kim söylediki sana hem.dosyanın nerede olduğu değil ne olduğu virüs olup olmadığını belli eder bu 1 şuan o ftpden ndirmiş oladuğun rtm sürümünü upload eden arkadaş torrentten indirmiştir ztn bu 2 torrentte http download hızınının çöok çok üstünde port açma ile bu 3 dikkatini çekerse herkes nereden indireceğinin bili,ncinde kimsede virüs derdinde değil buda 4 sana ftpnin garanti olduğunu hissettiren yada düşündürren nedir :D allahım ya millete bak mantık aynen şu torrent virüs ftp tertemiz :Ç kopuyorum yarılıyorum senin gibi insanları görünce :D
ftp için teşekkür ederim gerçek türkçe rtm için uğraşmaya değmez zaten bu durumda. ftp olmasa idi devam rtm türkçe versiyonu indirmeye.Son Düzenleme: ck1991 ~ 27 Temmuz 2009 09:51
Denemesi yapildi Arkadasim vurus falan yok.Temiz yani.FTP konusuna gelince torrentden alinmadi orjinal RUSUN kendi ftpsi.Kim dersen bu taniyan tanir o kisiyi.Yani ORJINAL ISODUR ARKADASLAR HIZDA TORRENDEN YUKSEK
Çok komik. Bi' kere FTP / Offical bölümünde sadece yapı mimari numaraları yazıyor.
Ben yoruldum valla anlatmaktan.zahmet olmazsa Offical icindeki klasorleri kontrol et.RTM7600 icinde X86 ve X64 var.Eger yine sorunla karsilasiyosan FTP den anlayan birine sor.
Not:Adres yogunluktan dolayi kapali gozukebilir.sifre ve username dogrudur.
ben indirdim md5 leri uymuyor
Benim indirdigim ve su an kullandigim aynen bu
SIZE: 2,501,894,144 byte
SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610
MD5: D0B8B407E8A3D4B75EE9C10147266B89
CRC: C1C20F76
Arkadaslar egerki md5 tutmuyosa FTP de dosya degistirilmis olabilir.KONUYU BEN ACTIM YANLIS ANLASILMAYA SEBEP OLMASIN ozelliklede belirteyim MD5 tutmuyosa indirmeyin.ben download edeli 1 hafta oldu.bilginize md5 kontrol edin...
FTP yi kontrol ettim indirme yapmayin arkadaslar.MD5 ler uyusmuyor Dun gece degistirilme yapilmis.
KONU KAPATILMISTIR
Arkadaşlar ben indirdim yazanlar şunlar orjinal isonun md5 felen degil bilkmiyorum chipte verildi o md5le bunalr uyuşmuyor
md5 : 61B9B657C18878305543543B0E6861C9
shas 1 :C2183B417113485B572B8CDAB5AEB55FA0232648
7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD
alın
konuyu açan arkadaşa hakaret etmeyin ftpyi o yönetmiyor : ) bu arada sagol zaten hızlı inmişti şüphelendim 2 küsürdü 500 mb kalmıştı 1 dk sonra 500 bitti la ne oluyor dedim md5lere bakim gıcıklandımd edim içinde bunlar yazıyordu : )
- 1
- 2