arkadaslar bende win7 rtm 64 bit var sole bi sorunum var web camım vx-5000 blue var bunun kamerası ve micrafonuyla goruntulu gorusme yapıom arkadaslarla. ses kartımda creative audigy value 7.1. şimdi sorunum gorusme yaparken ses seviyesi bi 23 e iniyor bi 100 e cıkıyor devamlı gidip gelioyor ve cok sinir durumdayım su anda bunu neden yapıyor arkadaslar nerden kapatılıyor bu ozellik nalet olsun yani sistim sinirden
windows 7 ses sorunu
o olay ses şiddetinin otomatik ayarlanmasından ötürü olur. sen görüşme yaparken kamera üzerindeki mikrofonda devreye giriyor, tabi mikrofonla otomatik algılayıcılarda devreye giriyor yazılımsal olarak. ortamda fazla ses olursa veya yüksek tonda konuşursan gönderilen sesin aşırı gürültülü olmaması için otomatik olarak kısılır, ses azaldığında da daha iyi yakalayabilmek için ibreler sona gelir. öncelikle ses kartının yazılımından "SVM" özelliğini bi kontrol et, açıksa kapalıya("SVM Off" seçeneğine) getir ve bundan sonra tüm ibreleri hem windows ses ayarlarından hemde msn ses ayarlarından yükseğe çıkarıp tekrar dene.
arkadasım ses kartımla alakası yok sanıyorum cunku kamera usbden baglı ses kartınla bi alakası yok sanıyorum bu windows 7 nin bi şeyi sanki ki zaten ses kartının oyle ayar yapılcak bi menusu yok windows kendi buldu kurdu ben hiçbişey yapmadım o yuzden bi özelliğine mudahale edemiyom ya
Haklı olabilrisin ama ses kartıyla alakalı olabilir alakası yok deyemessin
Çünkü Usb den de takılsa ses kartıyla alakalı Ben RealtekHDAudio var
Ve ben de sorun yaşadım ses li görüşme olmadı ses kartı shirbazı ndan çözdüm
Shirbazı bulmak için driverını elle kurman gerek ozmn sihirbaz ( kontrol paneli ) gelir
pki ses kartımın içinden cıkan kurulum cdsi olmuo ne yapabilirim? + soyle bişeyde denedim hoparloru tamamen kapattım ama yinede ses kısılıp yukselio
Sağ alttaki ses simgesine gelin, sağ tıklayıp "sesler" deyin ve açılan pencereden "iletişim/communications" yani en sağdaki sekmeye gelin ve buradan da gerekli ayarı kapatın.recep bey onu da yaptım yine 23 e iniyor cıkıyor 100 e cıkıyor devamlı konusamıoz hala. orda hiçbişey yapmayı işaretledim