merhaba arkadaşlar benim işletim sistemi wndows 7 ama babam pc ye şifre koydu ve benim bu şifreyi değiştirmeden yada kaldırmadan pc ye nasıl girebilirim hiç birşey anlaşılmadan pc ansıl girebilirim ????? şimdiden yardımlarınızı bekliyorm
windows 7 şifre kırma
- 1
- 2
Bence babanızın şifresini kırın, Windows'un değil, yani ikna edin onu.
ilk önce windows cd si ile onarım yap yada diski formatla sonra deep freeze standard ın son sürümü kur son sürüm şu an 6.62 yenisi çıkınca kaldırıp yenisini kurarsın faronics kendi sitesinden indir serial bul kur tüm bölümlere şifrede koy sonra baba gel bi daha şifre koy de
babam ikna olmaz şifreyide kıramam liberty city senin dediğinde bir nevi keyloger gibi bişey heralde ama benim bu paraolayı hiç anlaşılmadan kırmam gerek xp deki gibi alt del işlemi yok bunda ama baska nasıl girebilirm boyle
babam ikna olmaz şifreyide kıramam liberty city senin dediğinde bir nevi keyloger gibi bişey heralde ama benim bu paraolayı hiç anlaşılmadan kırmam gerek xp deki gibi alt del işlemi yok bunda ama baska nasıl girebilirmyok keylogger deil baban şifreyi koyacak pc yi kapatcak açılınca şifre gitmiş olacak
Birinci seçeneğin: Boot ekranında iken F8 tuşuna basıp güvenli modda giriş yapın. Burda yönetici hesabı şifreliyse şifre sorar, ancak misafir kullanıcı hesapları filan varsa onlardan girebilirsin.
İkinci seçeneğin: Çalışan Linux CD ya da USB kullan.
Eğer biosta filan da şifre varsa babanın niyeti gerçekten ciddi demektir. Dinlesen iyi olur :)
ben olsam şu yolu izlerim ilk önce biosu sıfırlarım sonra bootable cd ile şifreyi sonra biosun girişine ve açılışına şifre koyarım sonra ek olarak syskey koyarım en son deep freeze standard ın son sürüm full halini kurarım ondan sonra şifre falan koyamaz cesaret edemez
Birinci seçeneğin: Boot ekranında iken F8 tuşuna basıp güvenli modda giriş yapın. Burda yönetici hesabı şifreliyse şifre sorar, ancak misafir kullanıcı hesapları filan varsa onlardan girebilirsin.windows 7'de güvenli mod işe yaramıyor.O xp de işe yarıyordu.Soruyu soran arkadaşa gelirsek şifreyi bilmiyorsan kesinlikle açamassın pc'yi.Win7'de administrator hesabı kapalı halde geliyor.Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet ordan kullanıcı hesaplarına tıkladığınızda guest-kendi hesabınız-uzaktan yardım-administrator hesapları çıkıyor.Administrator hesabı def. haldeyken kapalıdırİkinci seçeneğin: Çalışan Linux CD ya da USB kullan.
Eğer biosta filan da şifre varsa babanın niyeti gerçekten ciddi demektir. Dinlesen iyi olur :)
administatör hesabını açık hale getirsem xp deki gibi olurmu
arkadaşlar ben yeni bir tane buldum şifre kirmayi şimdi şifreyi bilenden bilgisayarını açmasını isteyin sonra diyelim açtı kullanıcı hesaplarına girin yeni hesap oluştur diyin sonra adını yazın yeniden başlatın 2 tane kullanıcı geliyo kendi kurduğunuza gelin şifreyi yazın aaa bişe unuttum hesabı yönetici yapıcaksınız sonra kullancı hesaplarına gelin babanızın kurduğu şifreye gelin parolayı kaldır deyin sonra kaldırdığınız şifreye gelin şifre oluştur diyin oluşturun yeniden başlatın babanızın kurduğu hesaba gelin oluşturduğunuz parolayı yazın vede açıldı kullancı hesaplarına gelin kurduğunuz hesabı silin vede tamam
Ben ne yapman gerektiğini biliyorum,
Eğer baban bılgısayarını açarsa hemen denetım masasını aç ordan kullanıcı hesaplarını ve aile korumasına tıkla ordan kullanıcı hesaplarını aç sol kenarda parola sıfırlama dıskı olustur yazıyor ona tıkla usb veya cd ıster usb veya cd tak sonra baban evde olmadığı bı zaman bılgısayarı aç orda sıfre bolumune kafadan bısı yaz sonra parola ıpucunun altında parola sıfırla yazar ona bas olusturduğun dıskı veya usb yı tak ordan bı sıfre olustur hadı sana kolay gele
şimdi yazılan yorumlardan şunu diyebilirim. hepsinde nerdeyse şifreyi kaldır,değiştir tarzında yorumlar yapılmış. zaten sen şifreyi bilmiyorsun şifreyi kırarsan yeni şifre girmek zorunda kalacaksın peki sen şifreyi kaldırsan, değiştirsen BABAN bunu fark etmeyecekmi, bu kez elindeki bilgisayardan da olacaksın. Tavsiye: bence babandan izin al öyle gir pc ye yoksa daha kötü sonuçlar ile karşılaşabilirsin. yok ben illa kıracağım dersen arkadaşların verdiği yorumlardakileri uygulayabilirsin.
Hepinizin fikirleri çok güzelmiş şansımı bi denerim umarım olur :-)
ya bence hiç boşuna uğraşma derim çünkü bunu bir proğram indirmeden yapamazsın ( tabiki windows 7 olması yüzünden yoksa xp de basit ) çünkü bende de seninkine benzer bir durum var ve de ben tüm indirmesiz yöntemleri denedim yani kısacası üzgünüm :D
arkadaşlar ben yeni bir tane buldum şifre kirmayi şimdi şifreyi bilenden bilgisayarını açmasını isteyin sonra diyelim açtı kullanıcı hesaplarına girin yeni hesap oluştur diyin sonra adını yazın yeniden başlatın 2 tane kullanıcı geliyo kendi kurduğunuza gelin şifreyi yazın aaa bişe unuttum hesabı yönetici yapıcaksınız sonra kullancı hesaplarına gelin babanızın kurduğu şifreye gelin parolayı kaldır deyin sonra kaldırdığınız şifreye gelin şifre oluştur diyin oluşturun yeniden başlatın babanızın kurduğu hesaba gelin oluşturduğunuz parolayı yazın vede açıldı kullancı hesaplarına gelin kurduğunuz hesabı silin vedeBen ne yapman gerektiğini biliyorum,Arkadaş pc'yi açamıyor siz ne diyorsunuz? Babası pc'yi açsa aklına gelmezmi zaten?
Eğer baban bılgısayarını açarsa hemen denetım masasını aç ordan kullanıcı hesaplarını ve aile korumasına tıkla ordan kullanıcı hesaplarını aç sol kenarda parola sıfırlama dıskı olustur yazıyor ona tıkla usb veya cd ıster usb veya cd tak sonra baban evde olmadığı bı zaman bılgısayarı aç orda sıfre bolumune kafadan bısı yaz sonra parola ıpucunun altında parola sıfırla yazar ona bas olusturduğun dıskı veya usb yı tak ordan bı sıfre olustur hadı sana kolay gele
Aslında arkadaş çok basit. Elinde sonunda bilgisayara gireceksin. Sonra denetim masasından yeni bir kullanıcı oluştur(ayarı yönetici bir kullanıcı olacak). Sonra o kullanıcıya gireceksiniz.Yine denetim masasına girip başka bir hesabı yonet var . Oradan girip parolayı kaldır diyeceksiniz ve orada size şifre sormayacaktır çünkü başka heabı yonetiyorsunuz.
Benim yazımı OUDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Burada açıklama yaptığını sanan herkes Türkçeyi acayip kötü kullanmış.
Okuduklarımdan tek bişey anladıysam arap olayım.
Aslında arkadaş çok basit. Elinde sonunda bilgisayara gireceksin. Sonra denetim masasından yeni bir kullanıcı oluştur(ayarı yönetici bir kullanıcı olacak). Sonra o kullanıcıya gireceksiniz.Yine denetim masasına girip başka bir hesabı yonet var . Oradan girip parolayı kaldır diyeceksiniz ve orada size şifre sormayacaktır çünkü başka heabı yonetiyorsunuz.Demiştim ki bilgisayarı açsa aklına gelir.Benim yazımı OUDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Bak kardeşim 1 den fazla bilgisayarın varsa teamwiever den bul buda olmazsa güvenli moddan misafir hesabına gir.
Windows 7 C-Dsi varsa windows 7'ye hata verebilirsiniz.Böylece C-D ile onarım yaparsın.Oda sana sıfırlanmış verir.İyi anlatamadım anlatılcak gibi bişey değil yapılması lazım.Windows Xp Ve Vistada yaptım babam şifrede beni tutmayınca bilgisayarın kablolarını sökmüştü.
http://kutahyatamircisi.com/guve ... rma-resimli-anlatim adresinde detaylı resimli olarak anlatımı yapıldı ziyaret edebilirsiniz.
Abi win7 de şifre kırmak istiyosan linux cd si yaz ama boot da açma f8ile güvenli mod yap pc yi guest olarak aç ge cd ye gir linuxda herzaman bir codeg vardır msdn filan görürsen progrma filese at ve www.forcehackteam.blogspot.com sitesinde araştırıp programı bul bukadar reiz yhaaa
- 1
- 2