C:windows /performance/winsat/datastore
nin içinde ki bütün dosyaları silin ve derecelendirmeyi tekrar başlatın ?
Windows 7 Sistem derecelendirme sorunu / ÇÖZÜLDÜ !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.245 liraya aldım box yani orijinal
245 liraya aldım box yani orijinal
Arkadaşım benimde lisanslı deseydin inanırdık fotograf niye çektin :)
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun alpi. ne diyelim. Malesef öyle bir imkanım yok benim. 3 kuruşı maaşı orijinal ürünlere harcayamıyoruz =)
Şimdi alphi arkadaşım marka model herşeyi yaz.(bilgisayar özelliklerin.)
Intel ekran kartı kullanıyorsanız , tüm driverları silin.
deneyim dizinini çalıştırın. ( 1,0 vericek ekran kartına.)
tekrar win.update çalıştırın ekran kartı sürücünüzü yükleyecektir , yükleyin.
sonra yeniden başlatın ve tekrar deneyim dizinini çalıştırın eğer yine hata verirse sistem geri yükleme yapın ben böyle çözmüştüm tabii sizin sorununuz farklı Olabilir.
Arkadaşım biliyorum soru bu değil ama yinede olabilir.Orjinal windows 7 ni internet üzerinden aktivleştirdinmi.Aktivlerştirdiysen Driver sürücülerinde ekran kartı ses kartı bord sürücülerini barındıran cd lerini windows 7 yüklemeye çalış.
Arkadaşım biliyorum soru bu değil ama yinede olabilir.Orjinal windows 7 ni internet üzerinden aktivleştirdinmi.Aktivlerştirdiysen Driver sürücülerinde ekran kartı ses kartı bord sürücülerini barındıran cd lerini windows 7 yüklemeye çalış.Bu alphi'ye değil mi ? Benimki orijinal değil çünkü.
Arkadaşlar sorunun kaynagı anakart ve sistem sürücüleride.Çünkü muhtemelen tüm donanımızı Windowsa tanıtan anakarttır.Herşey anakart üzerinden çalışır.Bu nedenle bence yongaları veya köprülerden bazılarını tanımıyor alabilir.windows 7 yazılımı yükleyebilir ama oyazımın sistemle uyuşucagı anlamına gelmez.Size tavsiyem anakart üretici firmalarının sitelerini ziyaret etmek yada bilgisayarınızla birlikte gelen tanıtım sürücülerini windows 7 tanıtmak.
Arkadaşlar başka bir nedeni daha varmış biliyorum saçma gelebilir artıklar.Arkadaşlar C: D: E: :F fark etmez bunların tamamın yedegini DVD lere alın.Bundan önce kurdugunuz windows 7, windows vista, windows xp artıkları bu hataya neden olabilir.Size tavsiyem sisteminizi Komple uçurun yeniden şekillendirip normal format yani ne vista formatı nede windows 7 formatı xp cd sindeki o saatlerce beklediğimiz format.Buda sorunu çözmezse.Sorunun kaynagını bilen biri size yardımcı olucaktır.
dostum kurulumu hard formatla yaptım sorun başka bir şey ben kisin önceki sürümünü kurdum sorun kalktı
Yeni bir şey farkettim arkadaşlar.Kırmızıyla işaretlediğim yazıları gördüm biraz önce. Soldaki dizin oluşturma seçeneklerini ayarla yazan yere girdim. Siz kendi bilgisayarınıza bakar mısınız eklenen konumlar içerisinde neler var ? Hangi klasörler var ? SS atar mısınız?