İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bayağı uğraştık ama olmadı. Son denediğim şey de olmadı. Daha fazla uğraşmayacağım artık. Bilgisayarın kullanımında bir aksaklık yaratmıyor ne de olsa. Sadece merak ediyor insan.
Windows 7 Sistem derecelendirme sorunu / ÇÖZÜLDÜ !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Windows 7 N serisinden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum , aynı sorunu bende yaşadım. sistem bilgilerim altta driver olarak anakart chipsetinden ekrankartının son driverlarına kadar kendi sitelerinden son kararlı sürümü indirdim(beta yok sürümlerde)
yinede sorun vardı. lisanslı almadığım için dert olmadı Win7 ultimate buldum "n , e " serisi olmayan onlarda sorun yok bu n sürümünde bir hata var sanki.
Windows 7 dosya korumasını kaldirma.
Windows Registry Editor Version 5.00
;Disable WFP
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"SFCDisable"=dword:FFFFFF9D
http://rapidshare.com/files/299529321/tr-TR.exe.html
Arkadaşım bunu yukardaki windows 7 dosya korumasını kaldır.Benim bilgisayarımdaki dll ve denetim masası eklentilerini bilgisayarına yükle.Winrar SFX ile paketledim direkt sistem32 içine yüklenirler vürüs testinden geçmiştir.Bir deneyin ama orjinal tr-TR klasörünü yedekleyin.
Yukarıda verdigim işlemleri gerçekleştirirseniz sorunun işletim sisteminden mi yoksa driverdan kaynaklandıgı anlaşılır.
Chip sayfasında bir sorun var Bazen yazı yazmıyor donuyor.Klasik moda geçince düzeliyor.İlgililere duyurulur.
laptop toshiba a300 15-b kullanıyorum
inrel core 2 duo t8300 2.4 ghz
atı hd 3650 512 mb ekran kartı ( 4gb ram ile şu an 2303 mb)
4 gb ddr2 ram
250 gb hdd
Sorunun Çözümü !!!HOCAM HARİKASIN !!! Yükledikten sonra sorun çözüldü.Bende Windows 7 N kullanıcısıyım. MEdia Player ve Center olmadığından bende derecelendirme hatası almaktaydım.Sorunun çözümü
http://www.microsoft.com/downloa ... 14c4&displayLang=en
Microsoft tarafından Windows N için sunulan MediaPlayer ve MediaCenter özelliğini kurarak sorunu çözersin
Hata yine Microsoft' ta , Mademki bu bileşenleri çıkarıyorsun sistem denetiminde onlara ihtiyacı kaldır.
Varsayalım kaldırmayacaksın , Adam gibi Hata açıklaması yap. Bilmemnesinin bilmemnesini aradım bulamadım bilgisayarın gerekli multimedia desteğini sunmuyor.
böyle hata mesajı mı olur bir açıklama koymaları gerekirdi.
Neyseki çözülmüş.
Microsoft'un düşüncesizliği , yada insanları ie8 li wmp'lı olan sürümü kullanmaya yöneltmeye çalışma politikasıydı bu.