windows 7 sistem hataları yaşıyorum

Lamborghini61
17-08-2010, 14:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Windows 7 de temaları denerken bi hata oluştu şimdi ne tema yı değiştirebiliyorum ne de dosyalarıma girebliyorum sistem geri yükleme bile yapmıyor sadece masaüstünde ki uygulamaları açabiliyorum format atıcam ama içindeki verileri kurtaramıyorum lütfen yardım...

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 17 Ağustos 2010 15:29
OSMAN BAĞÇEVAN
18-08-2010, 03:06   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

İndirin.Açtıktan sonra tek tek hepsini ''Restore'' edin..Sisteminizi yeniden başlatın..

By_oneself
18-08-2010, 11:15   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Arkadaşım işletim sistemini kurduktan sonra sistemin yedeğini alsanıza formata filan gerek kalmaz

OSMAN BAĞÇEVAN
18-08-2010, 18:47   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

zaten format atması abez..bu sorunun çözümünü bilmeyenlerin dediği laf ''format at''..

Temaları denemeden önce gelişmiş önyükleme seçeneklerini kullanıp, sistemi yedekleseydi arkadaş her türlü sistemi geri yüklerdi
+
üstte yorumumda yazdığım yöntemle büyük bir ihtimal sorunu düzelicek
+
ubuntu v.s. cd/dvd'leriyle bilgisayarı açıp sistem dosyalarının orjinallerini internet indirip değiştirse yine sorun düzelicek
+
sfc /scannow komutunu denese yine sorun düzelicek..

Bu çözümlerin hepsi işe yarar..En son canı sıkıldıysa yada temaları yükledikten sonra psikolojik olarak bilgisayarının yavaşladığını düşünüyorsa işte o zaman format atar.Psikolojik olarak diyorum çünkü o kadar ufacık bir kasmada temalar yüklediği için kastığını düşünür bu da psikolojiktir :)

mancukya
18-08-2010, 22:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

uxtheme dll dosyasi sanirim Seven icinde ayni patchlemeden bu ise kalkismis bu arkadas orjinal uxtheme dll bulmasi gerekiyor.
win 7 icin isim baska olabilir tam emin degilim ama Xp ve Vistada o dll patchlenmezse bu tarz sorunlar cikiyordu.