Arkadaşlar yeğenimin laptopunda aşağıdaki resimde açılışta bu hatalar çıkıyor.
Çözümünü Bilemiyorum bu hata nedir vede çözümü nasıl olmalıdır.Şimdiden teşekkürler.
Windows 7 Sistem Hataları
Muhtemel bir virüs böcüğü saldırısı
Sistemi derinlemesine tarayıp temizlemek gereklidir.
https://www.chip.com.tr/forum/NTV ... i-Sorun_t31190.html arkadaşım istersen bide buraya bak
bu nasıl bi şeydirki dahada yeni formatladım güzelde bir kurulum oldu sorun nerde anlayamadım ilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar kapsamlı bilgisi olan varsa cevap verebilirmi bu sorun şimdiki kullandığım laptopta mesajıda bu laptoptan yazıyorum
Çıkan pencerelerin ismine dikkatinizi çekerim: 22.exe - 23.exe - 24.exe diye gidiyor. Bana da virüs gibi geldi.
En son çare olarak formatı denersin, ilk olarak Malwarebytes ile bir tarama yap eğer çare olmazsa sistemi geri yükleme yap o da olmassa format... Ama sistemi geri yükleme çoğunlukla işe yarar.
kesinlikle malware ayrıca windows xp için üretilmiş eski bir solucan olduğundan windows 7 ekran kartı sürücüsü (display.sys) uymuyor ve ntvdm.cpu hatası da veriyor.windows'u yüklerken gelişmiş sürücü seçeneklerini seçip tüm bölümleri silin ve tekrar bölüm oluşturun(lazım olan dosyalarınızı formatlayacağınız hard diskinizden başka bir medyaya yedek alın çünkü herşey silinecek)
windows'u tekrar yükleyin sorun düzelecektir.