Merhaba arkadaşlar
Bugün windows 7 yi yükledim.Sistem çokhoşuma gitti.Yıllar boyu xp kullanmış birisi olarak görüntüsünü çokbeğendim.Fakat windows 7 kullanan çoğu arkadaşta masaüstünde yuvarlakbirşey var ve etrafında programların simgeleri bulunuyor.Bu bende etkindeğil ve adını bilmediğim için ne olarak aratıcağımıbilemedim.Masaüstündeki yuvarlak şeyi nasıl etkinleştirebilirim?
Bu resmi sitemize üye olan bir arkadaşın konusundan aldım.
Resimde altta sırasıyla hamachi,quicktime,msn crome var ve bu programlarınsimgelerinin alt tarafında kenarları yeşil ortası saydam olan tabakgibi birşey var,ben onu nasıl yapabilirim?
Sitelerdeki resimlerin üzerine sağ tık-resimi farklı kaydet yaptığımda resiminkayıt türü tüm dosyalar olarak görünüyor ve ben bunudeğiştiremiyorum.Seçeneklerde tüm dosyalardan başka bişey yok.Resmi kaydettiğim zaman php olarak kayıt oluyor.Firefox kullanıyorum.İstediğim formatta kayıtedilmesini nasıl sağlarım?
Bir de ne zaman birşey yüklemeye çalışsam benden izin istiyor.Bu fonksiyonu nasıl kapatırım?
Technisat Skystar 2 tv kartım var.Sürücüsünü yükledim fakat çalışmadı.Denetim masasında sürücüsü görünmüyordu bende aygıt yöneticisinden kaldırdım.Şimdide tv kartımı göremiyorum.Tv kartımı nasıl geri getirebilirim_
Şimdilik sorunlarım bu kadar.Benim basit sorularıma verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.