arkadaşlar windows 7 betayı internetten indirdim windowsun sitesinden herşey iyi gidiyodu indirdim neroyla dvd ye yazdım iso olarak önyükleme yapmak için dvd ye yazdıktan sonra önyükleme yapmadı açılışta direk geçti biostan dvd ye öncelik verdim yine aynı oldu 4 kere yazdım dvd ye boşa gitti acaba nerde yanlış yaptım dvd ye yazarkenmi yanlış olsa vista 64 bit var onuda aynı şekilde yazdım önyükleme yapıyodu açılışta nasıl yapmam gerektiğini açıklarsanız sevinirim denemek istiyorum çünkü win7 yi
windows 7 sorunu
Sanırım bootable özelliğini kaybetmiş yakma sırasında..
Hocam Ultraiso diye bir program var, bunun full versiyonunu bulup kurabilirsen çok rahat bir şekilde yapabilirsin.. Programın kullanımı, resimli olarak forum sitelerinde mevcuttur..
Programı kurduktan sonra indirdiğiniz İSO dosyasına çift tıklayın ve ULTRAISO programının içinde bu iso dosyasının parçalanmış hali çıkacaktır. Daha sonra üst taraftan "Yak" butonuna bastıktansonra yazım hızını seçip, YAZDIR butonuna basmak yeterlidir.. Kolay gelsin.
ExFactoRSanırım bootable özelliğini kaybetmiş yakma sırasında..nero 9 dada aynı işlemi yaptım önyükleme yapmadı boşa gitti dvd ler bide dediğini deniyeyim inşallah olur teşekkürler yardımın içinHocam Ultraiso diye bir program var, bunun full versiyonunu bulup kurabilirsen çok rahat bir şekilde yapabilirsin.. Programın kullanımı, resimli olarak forum sitelerinde mevcuttur..
Programı kurduktan sonra indirdiğiniz İSO dosyasına çift tıklayın ve ULTRAISO programının içinde bu iso dosyasının parçalanmış hali çıkacaktır. Daha sonra üst taraftan "Yak" butonuna bastıktansonra yazım hızını seçip, YAZDIR butonuna basmak yeterlidir.. Kolay gelsin.
biosdan onyuklemenin 1 sırasına dvd yi koyarsan olur
_cypher_biosdan onyuklemenin 1 sırasına dvd yi koyarsanonuda yaptım arkadaşım ultra ısoyla deniyorum bakalım olucakmı daha önce denedim önyükleme dvd si yapmayı oluyodu büyük ihtimal boot özelliğini kaybetmiş indirdiğim iso dosyası teşekkürler yorumlarınız için
peki kalıbı diske yazdır dedin mi?
yani direk yazdıysan büyük ihtimal açılmaz
dosyayyı birde sanal pc programında deneyebilirsin.
sorunumu hallettim ultra ısoyla iso ya çevirdim sonra neroyla yazdım açılışta boot oluyo teşekkürler yardımlarınız için