nero ile sağtık kalıbı yazdır
Windows 7 Sp 1 Çıktı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.olmuyor ki rar ın içinde Win7225 VHD dosyası çıktı. açamadım .kuramadım. normal setup çımıyor
özel mesaj attım ama gelmedi bari siz verin linki şimdiden tşk ederim
görüntülere bakılırsa gerçekten sızmış ama microsoft dağıtmadıkça indirmeyen tayfadanız orjinal linkler düşerse indirir kurarım yoksa torrentle uğraşmam
VHD dosyası ise Microsoft Virtual PC 2007 ile açacan
windows 7 de artık vhd dosyalarını açmak için virtual pcye gerek yoktur.Wİndows 7 kendisi vhd dosyalarını açabilmektir ve siz bu sayede isterseniz işletim sistmei kurabilir isterseniz yukseltme yapabilirsiniz.linkini paylaştım ben bu şekilde kurdum ama ben bununla uğraşmam diyorsanız zaten donuşturulmuş isolarıda var netten onlarıda indirebilirsiniz...
burda microsoft windows 7 de vhdeden nasıl boot yapılacağını anlatmış...
bir taş atılmış çıkartana aşk olsun
Yakında dil paketlerinide burdan sizlerle paylaşacağım,sızmasına çok az kaldığı yazıyor nette....
service pack te neyin nesi ?
[bana, uzunca bi süre yapılan güncellemelerin tamamının bulunduğu pakettir! demeyin biliyorum]
ama daha ne güncellemesi yapıldı ki hemen sp çıksın ?
illegal işler organize işler hackerler microsofttan daha cok calısıyor microsoftta careyi yarabandı uretmekte buluyor
ayrıca rica ediyorum konu başlığını windows 7 sp 1 ÇIKTI yerine SIZDI yazın...
GoogLe'a windows 7 build 7227 sp1 Yazın Ve ''Enter'' 'a Basın... Karşınıza Gelen Linkler Içersinde Windows 7 7227 SP1 x86 EN-RU Sürümünü Göreceksiniz :) Ingilizce -Rusca...
Kolay Gelsin...