Evet sonunda beklenen oldu ve windows 7 sp1 sızdı arkadaşlar,indirmek isteyenler bana özelden yazabilirler burdan paylaşmak yasak diye biliyorum,ama eğer değilse burayada yazabilirim adresini,bilgisi olan varsa söyleyebilirmi?Resimleride var ama nasıl ekleniyor bilemedim,mumkun olan en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım...
Windows 7 Sp 1 Çıktı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.7227 sp1 olmasın o sp1 paketi mi yoksa karıştırma...
şu linki, bulduğun yeri ve kaynağı(yabancıda olsa) atıver bakim bana...;)
7227 sp1 düştüde paket değil komple sistem arkdaş açıklama getirise daha iyi olur..
7227 sp1 düştü bika gün içindede zokocuk 7230 u sızdırcak.
kirpikral123Evet sonunda beklenen oldu ve windows 7 sp1 sızdı arkadaşlar,indirmek isteyenler bana özelden yazabilirler burdan paylaşmak yasak diye biliyorum,ama eğer değilse burayada yazabilirim adresini,bilgisi olan varsa söyleyebilirmi?Resimleride var ama nasıl ekleniyor bilemedim,mumkun olan en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım...bende isterim:):):)
konu var piyasada adam yok S
linkleri bekliyorum hala gelmedi S
konuyla ilgilenen olsa konuyu açan ilgilenirdi kendisi kayıplara karıştı herhalde
bende istiyom yaa bana da verinnn :))
7230 çok yeni henüz bulmaman normal bütün build sızıdran kişi sızıdrcek zten yani zukona yarın gce büyük ihtimal ama 7227 sızdı isteyen bulabilir.
bilgisayarımda bir sorun vardı nete giremiyordum çok uzgunum size linkleri gönderemedim...Ama şimdi teker teker hepinize gönderiyorum.
rapidsharli link yokmu elinde yaw
200mb partlar halinde rapidshareye upload edersen daha iyi olur bence