Evet arkadaşlar sonunda Windows 7 SP1'in RC sürümünün Türkçe si çıktı.Buyrun İndirin.Denenmiştir.
32 Bit
Windows 7 SP1 RC Türkçe 32 Bit İçin Tıkla İndir
64 Bit
Windows 7 SP1 RC Türkçe 64 Bİt için Tıkla İndir
Görüntüler
Evet arkadaşlar sonunda Windows 7 SP1'in RC sürümünün Türkçe si çıktı.Buyrun İndirin.Denenmiştir.
32 Bit
Windows 7 SP1 RC Türkçe 32 Bit İçin Tıkla İndir
64 Bit
Windows 7 SP1 RC Türkçe 64 Bİt için Tıkla İndir
Görüntüler
sağolasın dostum indiriyorum
o diilde bunu yükledikten sonra "korsan lan bu windows!!" diye kızmasın bize :)
mevcut sistem etkinleştirmesinde bir sorun çıkarıyor mu? asıl önemli olan o...
o diilde bunu yükledikten sonra "korsan lan bu windows!!" diye kızmasın bize :)bende crack lı kullanıyom 7 yi fakat yükldeğimde halan etkileştirilmiş haldeydi korsan filan uyarısı vermedi!!
mevcut sistem etkinleştirmesinde bir sorun çıkarıyor mu? asıl önemli olan o...
Hele bi öyle desin.........
Bu Windows 7 SP1 ile beraber gelen yenilikleri yazar mısınız arkadaşlar? Güvenlik tarafını biliyoruz da standart Windows 7 bile bu konuda oldukça iyi. Gelen ek özellikler var mı?
Bende ingilizce win7 ultimate 64 bit var üzerine bunu kurarsam bir sorun olurmu?
bu final değil
bence 1 ay daha bekleyin.
Final sürümde service pack 1,v.721 yazmaz
Sadece service pack 1 yazar.
1 ay sonra bir daha indirip yükleyeceğinize bekleyin derim.
Arkadaşım daha indirmedim indiriyorum.Ben bunu normal win7 ye format atar gibimi kuracağım?
Benim windows 7 ultimate 32 bit ben senin verdiğin 64 bit'ini kursam 64bit olur değilmi.
Birde dosyayı indirince cd'ye yazıp pc'yi yeniden başlatıp başlatırken Cd vs Dvd den önyükleme için bir tuşa basın diyor hani win7'ye format atarken.Orda herangi bir tuşa basıp normal format gibi kurucaz değilmi?
Cevaplarımı yanıtlarsan çoooook sevinirim arkadaşım.
Arkadaşım daha indirmedim indiriyorum.Ben bunu normal win7 ye format atar gibimi kuracağım?İndirdiğiniz SP1 exe dosyası hâlindedir. Üzerine çift tıklyıp çalıştıracaksınız. Format atar gibi kullanamazsınız. Ayrıca bilgisayarıızda yüklü olan Win 7 32bit ise, siz de SP1'in 32 bit olanını indirip yükleyeceksiniz. SP1'in 64 bit olanı, 32 bit Win 7'ye yüklenmez.
Benim windows 7 ultimate 32 bit ben senin verdiğin 64 bit'ini kursam 64bit olur değilmi.
Birde dosyayı indirince cd'ye yazıp pc'yi yeniden başlatıp başlatırken Cd vs Dvd den önyükleme için bir tuşa basın diyor hani win7'ye format atarken.Orda herangi bir tuşa basıp normal format gibi kurucaz değilmi?Cevaplarımı yanıtlarsan çoooook sevinirim arkadaşım.
Konu başlığı ve download linkleri uygun şekilde düzenlenmiştir.
Söz konusu download Win7 SP1'nin RC sürümü, yani final öncesi sürüm adayıdır. Bunu başlıkta da belirtmeniz gerekirdi. Win7 SP1'in final sürümü 2011'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek ;)
Windows 7 SP1 yüklemek için ,
x64 Tabanlı Sistemler İçin ''Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821)'' [Nisan 2009]
System Update Readiness Tool for x64-based Systems (KB947821) [April 2009]
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=b950e3b1-3267-41c2-8f10-1fe9a4bfa44d
Windows 7 SP1 ingilizce => yüklemek için,ilk önce ''Sistem Güncelleştirme Hazırlık Aracı (KB947821) ''i mi? yüklemek gerekiyor?
arkadaşlar benim ana sayfam carizmasu.com die bir arama motoru oldu kayıt defterındden de cmd.exe den de nerden girdimsede olmadı aslında oldu ancak bılgısayar yenıden baslatılınca yenıden carızma su oluyor otomatık kendılıgınden oluyor ne yapmam lazım lutffen buna cvp atınn
arkadaşlar benim ana sayfam carizmasu.com die bir arama motoru oldu kayıt defterındden de cmd.exe den de nerden girdimsede olmadı aslında oldu ancak bılgısayar yenıden baslatılınca yenıden carızma su oluyor otomatık kendılıgınden oluyor ne yapmam lazım lutffen buna cvp atıBilgisayarını antivirüs programı ile taratmalısın virüs vb bişey bulaşmış. Ayrıca toolbar vb program varsa kaldır. Konuyu güvenlik bölümünde açarsan daha çok yardım alırsın. Her bulduğun konuya konusu dışında soru sorman seni çözüme kavuşturmaz.
sp1 format atarakta kurulabilir dvd içeriğine entegre edilebiliyor ben entegre ettim sorunsuz fakat bu deneme amaçlı sunulan bir yazılım olduğu için dv içeriğine entegre edip kurmak yada kullanmak ne kadar doğru olur kısmı kullanıcıya kalmıştır. indirip denemedim fakat bu tip bir entegrasyon konusunda 2 ay önce gerekli çalışma yapıldı ve sp entegrasyon yazılımıda çıkmış durumda nlite ve vlite yanında halt etmiş bu yazılımın bir program eklemk için 40 dereden su getirtiyordu bu yazılımda öyle bir sıkıntı yok office 2010 bile entegre edilebiliyor eğer istek olursa link verebilirim.
sp1 format atarakta kurulabilir dvd içeriğine entegre edilebiliyor ben entegre ettim sorunsuz fakat bu deneme amaçlı sunulan bir yazılım olduğu için dv içeriğine entegre edip kurmak yada kullanmak ne kadar doğru olur kısmı kullanıcıya kalmıştır. indirip denemedim fakat bu tip bir entegrasyon konusunda 2 ay önce gerekli çalışma yapıldı ve sp entegrasyon yazılımıda çıkmış durumda nlite ve vlite yanında halt etmiş bu yazılımın bir program eklemk için 40 dereden su getirtiyordu bu yazılımda öyle bir sıkıntı yok office 2010 bile entegre edilebiliyor eğer istek olursa link verebilirim.Dostum zahmet olmazsa werebilir misin linkleri :Dßide microsoft un yaptıqı bi açıklamaya qöre sp1 yüklenince tekrar xp ye dönülemiyomuş :D
lisanslı windows 7 me sp1 kurdum..sağ altta değerdirme kopyası yazıyor..bu yazıyı nasıl silebilirm
aslında sorunun çözümü basit ama yazarsam ban yiyebilirim