Arkadaşlar Win 7 Sp1 hakkında bilgisi olan var mı? daha 1-2 hafta önce win 7 sp1 hakkında fırtınalar
kopuyordu şimdi chipte dahil birçok sitede bir tek haber yok.
Windows 7 Sp1?
Arkadaşlar Win 7 Sp1 hakkında bilgisi olan var mı? daha 1-2 hafta önce win 7 sp1 hakkında fırtınalar
kopuyordu şimdi chipte dahil birçok sitede bir tek haber yok.
olayın heycanı
microsoft daha dağıtıma başlamada sızıntılar yapılıyor olması vede bunun için
fırtınalar kopuyordu zate güncellemlerle gelecek.
Dil Paketi bile internete düştü..sp1 entegre edilmişi de (microsoft) internette,,dil paketi de..indirdik dil paketini entegre ettik..kullanıyoruz..Kopyala-Yapıştır sorunu yine ortaya çıktı..
nerede bunlar sayfa ismi yokmu soruyoruz herkes kendine saklıyor.
Bende kullanıyorum gayet iyi,herhangi bir teslik yok.
Sayfa ismini googla sorarsan daha iyi sonuçlar alabilirsin :D
Sağlam bir link atsanız...Buyurun.
Microsoft'un kendi sitesinden.
Yalnız bilgisayarınızda kurulu Windows 7 doğrulama testinden geçmeli.
Aksi halde indiremezsiniz.Son Düzenleme: alpagun ~ 04 Şubat 2011 15:59
bence stabil sürümünü bekleyiniz
Bu sp1 merakını anlayamıyorum. Zaten bir süredir 7 kuruluysa tüm güncelleştirmeler alınmış demektir. Sp'lerin amacı sistemi yeni kuracakların mb'larca güncelleştirmeyi tek tek almamaları, topluca yükleyebilmelerinden ibaret. Sabırsız davranmayı gerektirecek muazzam bir yenilik zaten olmayacak sp ile. Bence de @ezimuse'nin dediği gibi gerçek sürümü bekleyin, zaten çıktığında güncelleştirmeler kısmında Windows'unuz sizi uyaracaktır ;)
bu sayfada yabancıymışSızıntılar o ve onun gibi birkaç siteye üye olan artık Windows 7'nin Beta - RTM serüvenine kadar ki süreçte kahraman olmuş :) leakerlara ait. Yani verdiği site doğru. Orda bulunan SP1'de aynen kısa süre sonra verilecek olan.
yokmu yerli Türkçe sayfa
Onlardan bu sefer Windows 8 ile kahramanlıklarda bekleyeceğiz... :)
Bu arada boşluk arkadaşımıza katılıyorum SP1 yükleyince bilgisayar kanatlanıp uçmuyor yada supermen
olmuyor. Sadece bu zamanki güncellemeleri ve birkaç düzeltme içeren bir paket.Esasında SP1'in bu kadar erken çıkmış olmasının sebebi şirket veya devlet kuruluşlarının SP olmadan Windows kullanılmaz fikri...
olayın heycanı
microsoft daha dağıtıma başlamada sızıntılar yapılıyor olması vede bunun için
fırtınalar kopuyordu zate güncellemlerle gelecek.Sızıntılar o ve onun gibi birkaç siteye üye olan artık Windows 7'nin Beta - RTM serüvenine kadar ki süreçte kahraman olmuş :) leakerlara ait. Yani verdiği site doğru. Orda bulunan SP1'de aynen kısa süre sonra verilecek olan.Onlardan bu sefer Windows 8 ile kahramanlıklarda bekleyeceğiz... :)
Bu arada boşluk arkadaşımıza katılıyorum SP1 yükleyince bilgisayar kanatlanıp uçmuyor yada supermen
olmuyor. Sadece bu zamanki güncellemeleri ve birkaç düzeltme içeren bir paket.Esasında SP1'in bu kadar erken çıkmış olmasının sebebi şirket veya devlet kuruluşlarının SP olmadan Windows kullanılmaz fikri...
fırtınaya katılayım dedim.