selam arkadaşlar yeni kayıt oldum bilgi deryasına ve sizden yardım istiyorum windows 7 starter kullanıyorum ve masa üstü temasını değiştiremiyorum.bunun için gerekli olan aero programı yok acaba o programı indirip kursam bu sorunu çözebilirmiyim?ve o programa nasıl ulaşabilirim?
teşekkürler şimdiden mail adresim [email=srht19@hotmail.com]srht19@hotmail.com[/email] maille de ulaşabilirsiniz
windows 7 starter a aero eklenebilirmi?
Windows 7 Starter Aero özelliklerini desteklemiyor yani bunu yapamazsın ama bu iş için tasarlanmış 3rd Party Tools (yani programlar) olabilir.
mesela , destopX..
arkadaşım anlamıyorum açıkcası , neden starter kurdun ?
sistem özellikleri ?
windows 7 yi kısıtlamanız için siz , starter i kurun..Sonra da istediğiniz özelliği eklemeye çalışın..Değer mi uğraşlarınıza ?
Ekleme :
xp ye diyor ,yine de deneyin..birşey kaybetmezsiniz , baktınız olmuyor , PROGRAM EKLE/KALDIR
desktopx_public programını yüklerseniz , sisteminizde de kasma olmazsa(kötüyse sisteminiz kasar tabi) aeoru unutma garantisini verebilirim..
Tabi hemen unutamazsınız ama bu programı keşfediceksiniz günden güne..Her keşfettiğiniz özelliği sayesinde aero dan uzaklaşacaksınız..
Arkadaş bence hazır sistem aldığından Windows 7 Starter geldi.Buraya kadar tamam.
Ve Windows 7 Starter ile Aero hiç bir şekilde ekleyemezsin ve şuan 3.party olarak Windows 7 ile uyumlu olan bir masaüstü programı yok :D Şu an çaresizsin.
Ama ben gördüm Windows 7 için 3rd??
windowsbilinds 7
buradan yapabilirsin
yeni bir netbook aldım onda hazır kuruluydu benim yapablecek bişeyim yoktu bu süprizi bende yeni ögrendim ve bundan kurtulmam lazım netbook oldugu için formattada problem var anlıcanız köşeye sıkışmış durumdayım acil olarak yardım edebilirmisiniz?
format atamıyor musunuz ?
bilmiyor musunuz format atmayı,yoksa başka bir neden mi var ?
format atamıyor musunuz ?bilmiyor musunuz format atmayı,yoksa başka bir neden mi var ?
mesela , destopX..starter'e aero özelliği katmaya çalışmak doğan görünümlü şahin oto modifiyesine benziyor.arkadaşım anlamıyorum açıkcası , neden starter kurdun ?
sistem özellikleri ?windows 7 yi kısıtlamanız için siz , starter i kurun..Sonra da istediğiniz özelliği eklemeye çalışın..Değer mi uğraşlarınıza ?
Ekleme :
http://sonkonu.blogcu.com/windows-xp-ye-aero-glass/4669021
xp ye diyor ,yine de deneyin..birşey kaybetmezsiniz , baktınız olmuyor , PROGRAM EKLE/KALDIRdesktopx_public programını yüklerseniz , sisteminizde de kasma olmazsa(kötüyse sisteminiz kasar tabi) aeoru unutma garantisini verebilirim..
Tabi hemen unutamazsınız ama bu programı keşfediceksiniz günden güne..Her keşfettiğiniz özelliği sayesinde aero dan uzaklaşacaksınız..