Birkaç gündür aklıma bu soru takıldı. Sorabilmekse bugüne nasip oldu. Windows 7 Starter ile yapılabilecekler veya yapılamayacaklar nelerdir? Bilen biri varsa lütfen yanıtlayabilir mi? Şimdiden hepinize teşekkürler...
Windows 7 Starter ile Yapılabilecekler?
Tek tek saymak imkansız!
Kullana kullana bulursun ne yapılıyor ne yapılamıyor
yaw neLer yabcanı nabcan kuLLan sen :D
3 programdan fazlasını çalıştıramıyorsun tek seferde, aero yok bir de sanırım. benim hatırladıklarım bunlar.
starter'ı kaldırıp bir an önce ultimate'ye geç özgürlüğünün tadını çıkart, uğraşma starter ile
Starter yerine Windows 98 yüklerim :)
sadece 3 program, aero, medya center, tema olayi yok
onun haricindede hic bir eksigide yok ultimate da nevar sanki özgürlük olmaya ?
Bu sorunlarin bazilarida asilabiliyor 3 program haricindekiler ama startar zaten geldigi makineler zaten özellikle grafik kartlari oldukca dandin ve cözürnürlük sorunu olan makineler yoksa sistem kötü degil
Biraz önce bu konuyla ilgili, forumda bir çözüm yoluyla karşılaştım.Hemen aklıma bu konu geldi bir yararım olur diyerek bildireyim dedim :)
Büyük emekte bulunan bir arkadaşımız, araştırmaları sonucunda bir Rus sitesinde bulduğu programla Kişileştirme menüsünü Windows Starter'a eklemeyi başarmış. Ben Windows 7 Ultimate kullanıyorum, tüm özellikler bende buluntuğu için program gereksinimi duymamaktayım. Bundan dolayı çalışıyor mu bilemem. Fakat bağlantıdaki yorumlara göz gezdirirsek, işe yaradığı birçok Windows 7 Starter kullanıcısı tarafından bildirilmiş ve büyük teşekkür almış..
Windows Starter kullanan arkadaşların Kişileştime özellikleri için bu bağlantıya baksın derim. :)
Herkese İyi Çalışmalar.