Windows 7 Starter

kirpikral123
23-05-2009, 00:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
772 mesaj

Windows 7 starterın satışlarını arttırmak ve tutulmasını sağlayabilmek için microsoft sadece 3 program çalıştırabilme sınırını kaldırmayı duşunuyor.Ancak bu uygulama henuz resmiyet kazanmış değil.Ancak arka planın değiştirilmesi ne olursa olsun mumkun olmayacak...

preferst
23-05-2009, 01:05   |  #2  
Taze Üye
17 mesaj

microsoftun yapıp yapacağı en saçma şey... böyle sürümde hiç görmedim

kirpikral123
23-05-2009, 01:12   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
772 mesaj

Ben starter surumunu seviyorum:) gereksiz hiç bişey yok.Elimde olsa kullandığım her bilgisayara starter kurardım.Xpde renk yok,vista ise yavaş ve yorucu ama vista stater bunlardan sıyrılmış bir işletim sistemi.Yarı xp yarı vista gibi.

kirpikral123
23-05-2009, 13:07   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
772 mesaj

Şirket, Windows 7 Starter Edition ile ilgili absürt kararından nihayet vazgeçti. Detaylar haberimizde.

Windows 7 Starter Edition için en çok tartışılan kısıtlamalardan biri de, aynı anda üç uygulamadan fazla program çalıştırmayacak olmasıydı. Son alınan duyumlar ise, Microsoft'un kullanıcılardan gelen tepkiye kayıtsız kalmadığı yönünde. Diğer bir deyişle, Windows 7 Starter Edition'daki üç uygulama kısıtlaması kaldırılmış görünüyor.

Microsoft Bizi mi Yiyor?

Bakalım aynı mutlu son, "duvar kağıdı değiştirememe" kısıtlaması için de geçerli olacak mı. Yoksa Microsoft, aslında gerçek olmayan fantastik kısıtlamaları önce duyurup, sonra kullanıcıların sözüne kulak asmış gibi görünüp vazgeçerek sempati mi kazanmaya çalışıyor?