İyi de arkadaşım videoda takılma falan yok. Şaka mı bu?<
windows 7 - strateji oyunlarında kasıyor
- 1
- 2
Nasıl yok yahu? Neyse yarın kaliteli bi video koyucam. Ona bakarsın. Takılma dediğim kamera hareketlerine bakmayı dene.
http://forum.donanimhaber.com/m_41222949/mpage_1/f_/key_//tm.htm#
Burada aynı sorunu yaşayanlar olmuş.Bir incele.
Ayrıca videoda 2 defa takılmış.O da büyütülecek bir şey değil.
Abi yarın 50-60 mb civarı bi video koymayı denicem onada bakar mısın lütfen. Takıntı değil ya. COD 4'de spec olup mapin tepesine çıkıp aynen böyle geziniyorum bişi olmuyo takılma yok. Strateji türü oyunlarda bu sorun var :( Ya cidden takılma yok mu? :(
SF 4 oynuyorum bildiğin çizgi film gibi filmleri var yavaş yavaş zoom yapıyor adama yaklaşırken takılıyor. Onunda videosu var.
http://www.izlesene.com/video/oy ... arcade-mode/2385811
Guitar Hero III oynuyorum ondada böyle çizgi film gibi videoları var ondada aynı sorun var. Eski PC'de GH3 oynarken bu videolar akıcıydı. :( Birde GH3 oynarken özellikler minimumda olsa maximumda olsa yok kamera açısına göre kasma oluyor. Bi daha hayatta PC falan almıcam en iyisi konsol. :(
http://forum.donanimhaber.com/m_41222949/mpage_1/f_/key_//tm.htm#DH'deki konunun sahibi benim zaten.
Burada aynı sorunu yaşayanlar olmuş.Bir incele.
Ayrıca videoda 2 defa takılmış.O da büyütülecek bir şey değil.
Kastım ne az sonra koyacağım videoda göreceksin o kadar kesinki yani karşı çıkmak mümkün değil. Benim takıntım değil bu az sonra görüceniz :D
http://www.izlesene.com/video/oyun-anno-1404/2386781
alın video bunda var takılma. Değil mi?
Bu kadar mı yani? Bu sistemlede strateji oynayamayacak mıyım? Fraps veya frapsız o takılma hep aynıydı.
Dikkat edersen takılma var ama nesnelerin hareketinde takılma yok?
Son olarak sormak istediğim 3 soru var.
HD5770 GA-790XTA-UD4 anakart ile uyumlu mu? Uyumluysa ne kadar uyumlu.
Benim sistemin performansını en iyi gösterebileceği işletim sistemi nedir?
Windows 7 home premium,pro.,ultimate var. Bunların 32-64 bit olanı var. Bunların farkları nelerdir?
Tatile giderken uğrayabilirim dicem ama sanmıyorum uzak yolumuzun üstünde de değil. Çok zor o iş. Trabzon'da test merkezi var mı bilmiyorum. :(
İnternette biraz okudum bununla ilgili sorunlarla karşılaşanlar olmuş. Biri işlemci fanını düzeltip macun sürmüş düzelmiş. Acaba öyle düzelir mi? Ama sistemde zaten problem yok. XP'de oynarken problem yoktu çünkü.
Yükledim XP SP3 takılmadan eser kalmadı. Dediğim sorunların hepsi gitti. ^^, Windows 7'de pcden çıkan ses bile fazlaydı. XP'de oyun açıyorum W7'de pc boştayken çıkan sesin yarısı kadar bile ses gelmiyor.
Ancak genede Windows 7 100 tane XP'yi cebinden çıkartır. Ama napalım benim sisteme yaramıyomuş. :)
Yükledim XP SP3 takılmadan eser kalmadı. Dediğim sorunların hepsi gitti. ^^, Windows 7'de pcden çıkan ses bile fazlaydı. XP'de oyun açıyorum W7'de pc boştayken çıkan sesin yarısı kadar bile ses gelmiyor.Sorun %100 senin kurduğun eski bir program ya da sürücden kaynaklanıyor. Anakart CD'lerini çöpe atmanız ilk tavsiyemdir. Tabii içindeki programların güncel sürümlerini edindikten sonra.Ancak genede Windows 7 100 tane XP'yi cebinden çıkartır. Ama napalım benim sisteme yaramıyomuş. :)
XP SP3 hızlı çünkü kurduğun çöp porgamlar ve sürücüler XP ile uyumlu...
Çöp programdan kastınız nedir? Anakarttaki programları yazayım istiyosanız. Ayrıca sürücülerin hepsi günceldir. Anakartta bence gerekli olan sadece ses kartı ve ethernet ama diğerlerinide yüklüyorum. Anakarttaki programlar;
1- Easy Energy Saver
2- Browser Configuration Utility
3- Realtek HD Audio Driver
4- Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC Driver
5- Marvell IDE/AHCI VDriver
6- Gigabyte SATA and RAID Driver
7- NEC USB Driver
8- ATi SB7xx South Bridge Driver
9-AMD Cool & Quiet CPU Driver
Eğer gerekirse yüklerim W7'yi sadece driver ve oyunları yüklerim açarım oyunu.
Birde ayriyetten sormak istediğim bir soru var.
Birincisi benim sabit disk 3 GBPS hıza sahip bildiğim kadarıyla maximum 300 mb ile indirebilirim. Ama en fazla 100 mb gördüm. Neden böyle acaba?
Düzelmedi malesef. Recep Abi,
Guitar Hero III oynarken XP'de sabit 60 fps takılma yok.
Guitar Hero III oynarken W7'de sabit 60 fps takılma var.
Eğer bunun çözümünü bulabilirsek diğerlerininde çözümünü buluruz sanırım.
- 1
- 2