Age of Empires 3, MTW 2, Empire Total War, Anno 1404, Napeleon Total War, Battle For Middle Earth 1-2.
Bunları yükledim hepsinde takılma var. Kamera takılıyor sanki. Diğer türdeki oyunların ayarlarını en yüksek yapsam bile sorun olmuyor. PC'ye 1.5 milyar verdim. Şimdi oyun oynayamıyorum. Moralim acayip bozuk. Lütfen biri çözümü anlatsın. XP'den windows 7'ye geçince bu strateji oyunları kasmaya başladı.
Formatı denedim. Driverlar güncel. Oyunların patchlerini falan yükledim gene olmadı. Daha napıyım yalvarıyorum biri çözümünü anlatsın 2005 yılında çıkan oyunu bile doğru dürüst çalıştıramıyor.
sistem : Atı HD5770 1 GB, AMD phenom II x4 965 3.4 GHz, 4 GB Kingston CL 8 1333 MHz, Gigabyte 790 XTA-UD4, 1 TB alan.
MW 2 oynadım en yüksek özelliklerde bana mısın demiyor sabit-yüksek fps veriyor. Bu MTW 2 takılıyor. Ha savaş meydanında takılsa tamam dicem ama hani dünya haritası varya orda gezerken takılıyor. Benim bu sistemle yazdığım oyunların hepsini maximumda oynamam lazım ya. Bu nedir vallahi kafayı yicem o kadar parayı verdikten sonra nasıl çalışmaz bu oyunlar? Tek istediğim birinin çözümü bulmasıdır. Lütfen ne isterseniz yaparım. :(