sevgili arkadaşlar bu gün format attım ve windows 7 kurdum. bana sürücüleri otomatik olarak tanır dediler ama öyle olmadı. daha önce lisanslı vista kullanıyordum ve sürücü cd lerim vardı. o cd yi taktım ve anakartımın sürücüsünü kurayım dedim ama kurmadı. driver magician kurulumsuz programım var onu açtım yüklerim diye ama yapamadım bir sürü donanım çıktı ve ben ne yapacağımı bilemedim aslında hepsini kur derdim ve mesele halolurdu ama kotalı kullandığım için diyemedim şimdi ben ne yapacağım arkadaşlar lütfen yardım ediniz. saygılarımla...
windows 7 sürücü sorunu
Bütüüün bilgisayarınızın huyunu suyunu her parçanın modelini yazar mısınız?bu dostum:
Eğer marka ise marka-model yazınız.
üretici:casper bilgisayar sistemleri a.ş ---işlemci:intel(R)core(TM)2 duo cpu E7300 @2.66GHz 2,66 GHz---Bellek(RAM):1,00GB---Görüntü Bağdaştırıcısı nVIDIA GeForce G100
2007 yılı ekim ayında aldım pc mi
şu anda everesti kurdum ama anakartı msi de aratayım dedim ama bir çok download çıktı ne yapacağımız bilmiyorum mesela anakart bölümünde şu yazıyor everest home edition göre
Anakart Özellikleri: Üretici MSI Ürün 945GCM5-F V2 (MS-7267) Sürüm 4.0 Seri Numarası To be filled by O.E.M. ayrıca everestinin raporunu komple sunabiliirim dostum ya buraya çıkarayım dersem çok tutar herhalde ama size maillede gönderebilirim ne dersiniz.
Hacı yokmuş verdikleri hizmet hizmet değil ben hemen çıkarmaya çalışıcam driverları.
NVIDIA Driver bu hacı.
Realtek Ethernet bu hacı.
Realtek HD Driver da bu.
Hacı bu da sürekli BIOS'unu güncel tutmak içindir.
Hacı inşallah bu anakarttır Cafer'in ne yaptığı belli olmaz ama MSI'ın sitesinde bu anakart görünüyor büyük ihtimal bu anakart yâni.
Son Düzenleme: melen ~ 03 Temmuz 2011 23:58
kardeşim bilmiyorum ama mesela ekran kartımı ben buldum bunları siz yazmadan önce
http://www.nvidia.com/object/win ... 33-whql-driver.html
burası ama sizin verdiğinizle aynı değil
indirdim ve kurdum ne dersiniz