FİFA 2008 VEYA BENZERİ OYUNLARI AÇTIKTAN SONRA MASAÜSTÜNDEKİ TEMA GİDİYOR ANCAK BAŞKA BİR TEMA SEÇTİKTEN SONRA DÜZELİYOR BU PROBLEMİ NASIL DÜZELTEBİLİRİM YARDIM !!!
Windows 7 Teması oyuna girdikten sonra değişiyor.
Bu soru çok gelmeye başladı. Tahminimce 7600 sürüm kurdunuz. ( ve haliyle illegal olarak ) Periyodik olarak masaüstünün siyaha dönmesi bilinen bir wga ( win. orjinal ürün doğrulama) uygulamasıdır. Siz tema seçip düzeltirsiniz bir süre sonra gene siyah ekrana döner. Ekranınızda rc ye ait bir yazı göremiyorum. Bu da rtm yüklemiş olduğunuz ihtimalini arttırıyor.
7100 kurulu ve internetten microsoft 'tun sitesinden indirdim ve ürün anahtarınıda girdim yani illegal değil gayet legal bir yola baş vurdum sorun için bir çözüm önerin var mı yardım!!!
Winver ekranının resmini koyasanız daha iyi olurdu. ( başlat > çalıştır > winver )
Win 7ye herhangi bir patch uyguladınız mı?
arkadaşlar windovs vista dan windows 7 ye bi yükseltme yapılabilecek mi?? bu konuda bilgisi olan warsa yardımcı olabilirmi..birde 32 bitlik sürümden 64 bitliğe geçiş hakkında bilgi almak istiyorum (tümüyle yasal yolları kullanmayı düşünüyorum , yani satın alacağım mümkünse)
arkadaşlar windovs vista dan windows 7 ye bi yükseltme yapılabilecek mi?? bu konuda bilgisi olan warsa yardımcı olabilirmi..birde 32 bitlik sürümden 64 bitliğe geçiş hakkında bilgi almak istiyorum (tümüyle yasal yolları kullanmayı düşünüyorum , yani satın alacağım mümkünse)Yeni konu açmalısınız. Bir konuyu dağıtmak kurallarımıza aykırıdır :)
KENDİ SORUMU KENDİM YANITLAMIŞ GİBİ OLACAK AMA DENEME YANILMA YOLUYLA CEVABI BULDUM
UYUMLULUKTAN MASAÜSTÜ OLUŞTURMAYI DEVRE DIŞI BIRAK DİYORUZ VE SORUN ORTADAN KALKIYOR