WINDOWS 7 THAIMPACT TEMA
Ekran görüntüsü aşağıdadır.
İndirme Linki : http://www.deviantart.com/downlo ... ___by_DjabyTown.rar
Boyut : 31,0 Mb
Windows 7 Thaimpact Tema
bunun kurulumunuda anlatsan fena olmaz ?:)
Biraz linux çakması tema gibi geldi :D
arkadaşım her konuya kurulumu anlat demisşin de ek olarak yapman gereken bişey yok temayı İndirip dosyayı C:\Windows\Resources\Themes'e atıcaksın
burada ek olarak , explorer i değiştirmemiz gerekiyor..explorer i değiştirmek için sağ tuşa eklediğim sahipliği al bi işe yaramıyor..yani explorer değişmiyor ?
explorer'a ben Dikkat etmedim , o dosya ile neyin değiştiğini de bilmiyorum ama ne kadar tema indirdiysem hiçbir zaman explorer dosyası değişmedi tıkladığımda Kitaplıklar açıldı sadece :)
aynen :)
bende işte onu soruyorum ;)
yani onun ne işe yaradığını biliyor musun , neyi değiştiriyor ki ?
o explorer var ya..bizim windows da ki explorer le değişmesi gerekiyor..işte o değişmiyor :)
onu soruyorum bende diyorum ki sen nasıl değiştirdin..ama gördüm ki sende bilmiyorsun değiştirmeyi :)
yok ben de bilmiyorum ama araştırayım :)
ya o explorer'da değişen şey "Kitaplıkların" altında yazan bilgilerin arka planı falan mı acaba ?
görev çubuğu var ya , işte orası explorer :)
değişen şeyde explorer yani görev çubuğu..senin daha çok araştırma yapman gerekiyor galiba :P
Buldum :)
Tema'nın explorer.exe'sine sağ Tıklayıp "Take Ownership" de.
C:\Windows\explorer.exe ' yi yedekliyoruz!
C:\Windows klasörü içersindeki Explorer.exe dosyasının adını explorer.exe.old olarak değiştiriyoruz.
Ve indirdiğiniz Tema içersindeki Explorer.exe dosyasını buraya kopyalıyorsunuz. İşlem tamam.
:)
kaç kere bunu denedim , haddi hesabı yok Cem..Malesef olmuyor..yahu bi kendinde dene gör istersen..olmuyorrrr :D
denedim ve Olmuyor ? yapan nasıl yapıyor acaba
:D :D
bilmiyorum :(
sen biraz daha araştır istersen :D :D