Arkadaslasr pc acılırken ilk basta tiktak sesler geliyor sonra kesiliyor fakat bisey kopyalarken felan tiktak sesler tekrar geliyor ve 10 sn icinde pc donuyor hiç bi islem yapamıyorum neden ve cözümü nedir ?
programlardanmı donanımdanmı win7 gecince oıldu bu
Windows 7 Tiktak Sesler...
gıcırtı gibi sesler geliyorsa büyük ihtimalle cd-dvd sürücüsüden geliyordur açılışta falan sen cd unutmuş olmuyasın içinde hani oda cdyi okuyayım derken kafa hareket ettiği için hıza yetişemiyor olabilir... Sabit sürücüdede bu olay var ama onlarda kafa hıza yetişebilir fakat eski bir sürücüyse yada darbe almışsa ezilmeden dolayıda böyle şeyler meydana gelebilir... sitem özellikleri bir yaz birde windows 7 yi kim yükledi senmi bir başkasımı bunları yaz belki bir çözüm sunulabilir...
İŞLEMCİ İNTEL(R) PİREMİUM(R) CPU 2.80GHZ 2.82 GHZ
YÜKLÜ BELLEK (RAM) 1.50
SİSTEM TÜRÜ 64 BİT İŞLEMCİ
BÖYLE TİKTAK SES GELİYOR CD Yİ KONTROL ETTİM BOS SAAT SESİ GİBİ AYNEN HDD NE KADAR DIR 150 LİK FLAN
Aynısı benim eski pc de oluyordu harddiske bi süre sonra elveda dedim.
Hmm Peki Bana
Harddisk Fiyatları Sölermisin Bana 250Gb Yeter
Sen bir www.vatanbilgisayar.com adresine gir... Aşırı güvenilir bir sitedir zaten orası hani buradaki çoğu insan bilgisayarını oradan toplar... O adreste kendine uygun birşeyler bulursun... Sitenin kullanımı basit zaten bilgisayara dair her şey var... Yanlız şu aralar dolar yüksek bir şeyler almanı tavsiye etmem... 2 gün önce falan %25 vardı ama oda bitti kaçırmasaydın uygun bir fiyata alabilirdin... Kolay gelsin...
Bu Soruna Cözüm Yokmu Alamam Kolay Kolay Ögrenciyiz Yaw
HDD LOW LEVEL FORMAT ATSAM
SONRA HARDDİSKİN DURUMU NASIL OLUR NORMAL FORMAT ATMAYI BİLİRİM ARKADASLAR ARDINDAN NORMAL FORMATLA DÜZELCEKSE BU İSLEMİ YAPALIM
low level formattan sonra bilgisayar nasıl olur arkadaslar atarımda sonra
normal format gibi format atılıyorsa yaparım baska türlü bilmiyorum
wiin7 format cd si var bende