Daha önce de sormak maksadıyla bir konu açmıştım. Vista da dikkatimi çeken bir husus olmuştu. İngilizce orjinal Vista DVD ile format attıktan sonra zaman zaman komut istemi penceresine 'sfc/scannow' yazıp taratırdım. 'Bütünlüğü ihlal edecek bir duruma rastlanmadı' şeklinde sonuç veriyordu.
Aynı taramayı MSDN sürüm Türkçe Vista DVD ile format attıktan hemen sonra yaptığımda, 'Windows bazı bozuk dosyalar buldu.' uyarısını veriyor ve bu dosyaları onaramadığını belirtiyordu.
Bazen İngilizce Vista ile, bazen Türkçe Vista ile format atarak defalarca deneme yaptım. İngilizce olan da sorun çıkmazken, Türkçe olan da, hep aynı sonucu almaktaydım.
Şimdi de İngilizce Windows ta rastlanmayan bir durumun Türkçe Wİndows'ta görüldüğü belirtiliyor...!
Bir zamanlar Beşiktaş'ı çalıştıran Gordan MILN ile İngiliz gazeteciler röportaj yapmışlar, kendisine İngiltere de çalıştırdığı takımlar ile Beşiktaş'ın oyun sisteminde önemli farklar gördüklerini söylemişlerdi.
Gordun MILN'in gazetecilere verdiği vevap şu olmuştu.
'Şark için yeterli.'
Acaba batı da bizim için hep aynı mantık mı geçerlidir diye kendime sormadan edemiyorum.