Merhaba sizden bir şey rica edicektim.Windows 7 dil paketi entegre surume sahip olmayan gerçek tr diye internette gezinen hatta msdn sitesinde verilen türkçe windows 7 rtmye sahip olanlar mümkünse windows 7 klasor ve arama seçeneklerinde görunum kısmının resmini koyarmısnız ?İlgi ve alakanı ziçin şimdiden teşekkür ederim.
Windows 7 Türkçe
Tekrar merhaba ben bu windows 7 surumune bir tanıdığımın bana lisansı,recovery dvdleri göndermesi ile kullanmaya başladım.Tanıdğım kişi hp Amerikada çalışıyor ve gönderdiği surum ing home premium surumuydu.Fakat bence ing sıfır hatta eksilerde diyebilirim.Kullanamadım ve bir int sitesinden tr entegre edilmiş surumu indirdim ve elimdeki serial ile etkinleştirdim.Gerekli programlar için ve bazı özel dosyalar içinde öncelikle recovery yaptım ve reocveryde çıkan dosyaları ,program savelarını aldım ve bu kurduğum yeni işletim sistemine yukledim.Şimdi bu işletim sisteminde bazı trr hataları var.Eğer bir yerde gördum gerçek tr rtm microsoft sitesinde yayınlandı falan diyor.Ondada bu hatalar varmı yoksa onu indirim daha önce yaptıklarımı ona yapmak ve windowsu hatasız bir şekilde kullanmak istiyorum...
http://www.resimupload.com/ds820863852_Ekran_Alıntısı.html
sürüm; orjinal türkçe msdn'dir.
Çok teşekkür ederim kardeşim,sağolasın...Demek dil entegreli olsada gerçekten tr olsada fark etmiyor tum surumlerde dil hataları var.
Entegrelerde Aynı dil paketini entegre ediyorlarda ondan aynı hatalar oluyor.orjinal dvdlerde bu sorunlar olmaz diyebiliyorum.
Merhaba birde ultimate surumunu kuran ve sonra int gelen dil guncelleştirmelerini kullanarak işletim sistemini trleştiren arkaşadarlara seslenmek istiyorum.Merak ediyorum bu surumdede bizim indirdiğimiz msdnden olan tr surumler gibi dil hataları varmı?Onlarda bizlerle klasor seçeneklerini menusunun resimlerini payalaşabilirlermi?İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.<
Dil hatâsı yok.
Sn. u-mit üç resim koymuş. Orta da olan daki 'Varsayılanları Geri Yükle' yazısının olduğu kutucuk diğerlerinden küçük. Bu nedenle, yazı içine sığmıyor ve 'arsayılanları Geri Yükl' gibi bir görünüm oluşuyor.
Bende o hatanın olmadığı bir surum varmı diye bakıyorum varsa elimdeki seriali kullanarak o surumu lisanslıycak ve o surum ile yoluma devam edeceğim.